Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kuberg Trial Hero

Zobraziť katalóg
Kuberg Trial Hero
Elektrická motorka s výkonom 3 kW; hmotnosť motorky 33 kg; max. rýchlosť 27 km/h; potrebné vodičské oprávnenie Nie je potrebné
Kód:  Kube09

Kuberg Trial Hero


Motorka Kuberg Trial Hero pre deti od 5 rokov

Kuberg Trial Hero je skvelá elektrická motokrosová motorka určená pre deti vo veku 5 až 12 rokov. Výkonný 3 000 W motor s dostatočným krútiacim momentom a slušným zrýchlením umožní dosiahnuť maximálnu rýchlosť až 27 km/h. Dobíjacie batérie zaistia tichú prevádzku bez typického zápachu benzínu a oleja. Na jedno nabitie si užijete až 2 hodiny zábavnej jazdy.


Úplná radosť z jazdy

Odolná konštrukcia, vysoký výkon a precízne ovládanie, to sú hlavné domény elektrickej motorky Kuberg Trial Hero. Stroj je špeciálne navrhnutý na obratnosť a ľahkú manipuláciu, čo z neho robí ideálny darček pre pokročilejších detských jazdcov, ktorí si chcú vylepšiť svoje jazdecké schopnosti a zažiť veľa zábavy.


Kuberg vsádza na kvalitné české diely

Aby bola zaistená čo najvyššia možná kvalita, je každý stroj vyrábaný ručne len z overených súčiastok najvyššej kvality, ktoré sú dodané od dôveryhodných dodávateľov podľa špecifických požiadaviek výrobcu.



Vynikajúce jazdné vlastnosti

Dvojitý oceľový rám a teleskopicky odpružená predná vidlica umožnia dokonalú jazdu aj po nerovnom teréne. Vynikajúce jazdné vlastnosti zaistia pneumatiky 16" × 2.4" KENDA a o bezpečnosť jazdy sa postarajú kotúčové brzdy umiestnené na prednom a zadnom kolese. K dispozícii je aj špeciálna páčka na rýchle odpojenie motora.


Inteligentná aplikácia Kuberg Volt na monitorovanie jazdy

Mobilná aplikácia Kuberg Volt App, určená pre inteligentné mobilné telefóny so systémom iOS aj Android, umožní monitorovať všetky funkcie motorky. Prostredníctvom aplikácie nastavíte napríklad maximálnu rýchlosť, zobrazíte tachometer, štatistiky jazdy, alebo pomocou perimetra vytýčite oblasť, v ktorej sa vaše deti môžu na motorke pohybovať.

Parametre a špecifikácia

Klasické nabíjanie na 100 %
6 h Hotovo!
Výkon
3 kW Hotovo!
Maximálna rýchlosť
27 km/h Hotovo!
Hmotnosť
33 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Batéria a nabíjanie

Klasické nabíjanie na 100 %
6 h Hotovo!

Technické údaje

Výkon
3 kW Hotovo!
Maximálna rýchlosť
27 km/h Hotovo!

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť
33 kg Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vodičské oprávnenie

Vodičské oprávnenie
Netreba Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Zmluva bude uzatvorená až podpisom preberacieho protokolu na predajni.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kuberg Trial Hero
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuberg Trial Hero.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií