Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LaCie Fuel 1 TB

Zobraziť katalóg
LaCie Fuel 1 TB
Dátové úložisko – bezdrôtové, 1TB, WiFi, USB 3.0
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  DL071a0 Produktové číslo:  STFL1000200 Stránky výrobcu

LaCie Fuel 1 TB

LaCie Fuel 1 TB je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
vypnuté
fuel
 

Prehrávajte dlhšie

Už žiadne starosti čo nahrať na váš iPad. S 1 TB bezdrôtovým úložiskom vám LaCie Fuel dovolí uložiť až 500 filmov alebo tisícky fotografií, piesní a dokumentov a sprístupniť ich z iPadu, iPhonu® alebo Macu®. Až 10 hodinová výdrž batérie vám umožní užívať si médiá celý deň. Bez potreby internetu alebo káblov.


Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírte kapacitu iPadu® bez káblov alebo internetu
  • Zdieľanie súborov až s 5 zariadeniami súčasne
  • Prehrajte médiá na zariadeniach prostredníctvom mobilnej aplikácie
  • Streamujte do Apple TV® a AirPlay® zariadení
vypnuté
fuel
 

vypnuté
fuel
 

Zdieľanie je hračka

LaCie Fuel vytvára svoju vlastnú WiFi sieť rovnako ako váš domáci router. Prístup k úložisku je umožnený až pre 5 zariadení súčasne. Dokonca môžete streamovať HD film do 3 zariadení súčasne. Rodinné výlety, dlhé cesty alebo čakanie na letisku budú väčšou zábavou.

Hoci LaCie Fuel nepotrebuje pre svoje fungovanie internet, môže sa pripojiť k okolitým WiFi hotspotom. Umožňuje prístup k internetu až 4 bezdrôtovým zariadeniam.


vypnuté
fuel
 

Prístup na dotyk

LaCie Fuel vám umožníme prístup k obrovskej knižnici médií presne tam, kde vyzerá najlepšie: na vašom iPade. Stačí nainštalovať LaCie Media aplikáciu na váš iPad alebo iPhone a obratom máte na dosah terabyte vašich filmov, hudby alebo fotografií.

Tak sa majú vaše súbory prechádzať, s cover artmi vašej muziky a filmov a s úžasnými miniatúrami vašich fotografií. Prehľadávať možno podľa typu obsahu, čo vám dovolí zobraziť všetky vaše filmy, hudbu či fotografie na jednom mieste.


Dátová rýchlodráha

Vďaka WiFi a LaCie Media aplikácii možno jednoducho presúvať súbory z počítača alebo mobilného zariadené do LaCie Fuel. Alebo niekoľkými dotykmi v aplikácii uvoľnite miesto na vašom iPade alebo iPhone tým, že presuniete súbory do LaCie Fuel.

LaCie Fuel sa zobrazuje na vašom počítači ako bežný externý pevný disk, preto je jednoduché pretiahnuť súbory a presunúť ich bezdrôtovo. Potrebujete presunúť veľkú mediálnu knižnicu z vášho MacBook Air® do LaCie Fuel? Zrýchlite presun použitím super rýchleho USB 3.0 spojenia.

Alebo presuňte súbory do LaCie Fuel automaticky pomocou Dropbox® alebo Google Drive ™. Nahrajte, editujte alebo vymažte súbor v Dropboxe alebo Google Drive adresári na vašom Macu a zmena sa premietne na LaCie Fuel hneď, ako sa pripojíte k WiFi. Získate offline prístup k vašim adresárom na Dropboxe alebo Google Drive a možnosť ľahko zdieľať vaše fotografie s priateľmi a rodinou.

vypnuté
fuel
 

vypnuté
fuel
 

Rozbehnite to s AirPlay

Vďaka kompatibilite s AirPlay Lacie Fuel umožňuje prechod od mobilného formátu k veľkému jedným dotykom. Použite váš iPad na prehratie HD filmov na vašej Apple TV®. Alebo váš iPhone na prehratie hudby vo vašich reproduktoroch kompatibilných s AirPlay. Alebo sa spusťte prezentáciu vašich fotiek na Instagrame® na vašej HDTV. S AirPay a Lacie Fuel je prehrávanie veľkých dát hračka.

* Presná výdrž batérie sa odvíja od modelu výrobku, bežného používania a konfigurácie.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Kapacita úložiska
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!
Šírka
115 mm (11,5 cm) Hotovo!
Výška
23 mm (2,3 cm) Hotovo!

Typ úložiska

Kapacita úložiska
1 000 GB (1 TB) Hotovo!
Formát (Form Factor)
2.5" Hotovo!

Rozmery

Šírka
115 mm (11,5 cm) Hotovo!
Výška
23 mm (2,3 cm) Hotovo!
Hĺbka
115 mm (11,5 cm) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
300 g (0,3 kg) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Použitie

Použitie
Externý Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné tento disk používat pro PC s Windows a mobilními zařízeními s Androidem?

Príslušenstvo pre LaCie Fuel 1 TB
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií