Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming MPLA317263

Akčné

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
60 položiek
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU104
Minecraft – Wii U
Hra na konzolu
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU102
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU0105
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU0104
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU0103
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU0102
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU0101
Nintendo Wii U - Starfox Guard (iba kod k stiahnutiu)
Hra na konzolu - balenie obsahuje len kód k stiahnutiu tower defense hry z vesmíru Starforx, vyžaduje internetové pripojenie, stiahnutie prebieha cez Nintendo Eshop konzoly WiiU
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU087c
Nintendo Wii U - Star Fox Zero First Print Edition
Hra na konzolu - Obsahuje hru Star Fox Zero, Starfox Guard a steelbook
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU087b
Nintendo Wii U - Lego Hobbit
Hra na konzolu - Prežite dobrodružstvo hobitího mládenca Froda a jeho priateľov v krásnej detskej LEGO hre
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU066b
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU091
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU087
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU083
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU084
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU081
4,5
Nintendo Wii U - Splatoon + Amiibo Squid
Figúrka - Porazte svojich nepriateľov a označkujte vaše územie čoby atrament strieľajúci, olihním podobné postavičky menom Inklingové, v novej akčnej strieľačke Splatoon z pohľadu tretej osoby od spoločnosti Nintendo pre konzolu Wii U
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU077b
5,0
Nintendo Wii U - Splatoon
Hra na konzolu - porazte svojich nepriateľov a označkujte vaše územie strieľajúcim atramentom, kalmárom podobné postavičky menom Inklingovia, v novej akčnej strieľačke Splatoon z pohľadu tretej osoby od spoločnosti Nintendo pre konzolu Wii U
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU077
Nintendo Wii U - Kirby a Rainbow štetec
Hra na konzolu - Staňte sa Kirbyho sprievodcom po dobrodružnej ceste cez ručne vyrobený modelinský svet. Nakreslite čiary na dotykovej obrazovke Wii na Gamepade, aby ste vytvorili dúhové laná od modelu, ktorý sa Kirby môže voľne pohybovať, alebo kliknite priamo na neho a nechajte ho napadnúť nepriateľa alebo prelomiť cestu cez prekážky.
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU076
5,0
Nintendo Wii U - Mario Party 10
Hra na konzolu - slávna séria mini hier zo sveta Nintendo pre viac hráčov prichádza na WiiU, prvýkrát budete ovládať Bowsera pomocou tlačidiel, dotykového ovládania aj pohybového, skvelá zábava na párty
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU075
4,5
Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker
Hra na konzolu - sem tam zbabelý, sem tam odvážny - taký je Captain Toad, ktorý čoskoro vyrazí na svoje prvé samostatné dobrodružstvo na Wii U! Drobného hrdinu zo Super Mario 3D World čaká v tejto plošinovke plnej hádaniek celý rad levelov. Použite Wii U GamePad na natáčanie kamery v rámci samostatných úrovní a veďte Toada bezpečne na ich koniec. Na ceste ho čaká veľa dobrodružstiev, na ktorých sa bude musieť vyrovnať aj s obrími nepriateľmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU074
5,0
Nintendo Wii U - Super Smash Bros. + Figúrka Amiibo Mario
Figúrka - Mario! Link! Samus! Pikachu! Všetky tieto známe postavičky sú späť v hre Super Smash Bros. for Wii U. V multiplayeri môžete bojovať až v štyroch hráčoch lokálne alebo online. Tento bundle obsahuje Super Smash Bros. for Wii U a figúrku s NFC čipom Amiibo Mario
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU072c
4,4
Nintendo Wii U - Watch Dogs Special Edition
Hra na konzolu - Ocitáte sa v úlohe Aidena Pearce, brilantného hackera a bitkára, ktorého kriminálna minulosť viedla k násilnej rodinnej tragédii. Na love tých, ktorí ublížili Vašim najbližším, budete môcť hackovať a sledovať všetko, čo Vás obklopuje. Vďaka tomu budete schopní manipulovať s prvkami napojenými na mestskú sieť.
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU073
Nintendo Wii U - Super Smash Bros. + GC Controller Adapter Wii
Hra na konzolu - Mario! Link! Samus! Pikachu! Všetky tieto známe postavičky sú späť v hre Super Smash Bros. for Wii U. Môžete bojovať v multiplayeri až v štyroch hráčoch lokálne alebo online. Tento bundle obsahuje Super Smash Bros. for Wii U a Gamecube controller adaptér pre Wii
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU072b
4,5
Nintendo Wii U - Super Smash Bros
Hra na konzolu - ste pripravení na bojovku plnú dych vyrážajúcej akcie, v ktorej sa stretávajú slávne mená z obľúbených Nintendo sérií s hosťujúcimi hráčmi? Pestrý výber herných režimov, online multiplayer, možnosť úpravy vášho bojovníka a historicky najväčšia zostava hrateľných postáv robia zo Super Smash Bros. skutočný súboj vekov.
Predaj skončil
Objednávací kód: MWU072
HryE3 2017 najlepšie hry a najväčšie sklamanie Veletrh E3 2017 je síce u konca, ale dojmy z tradične veľkého množstva predstavených hier zostavajú. Čo nás na tohtoročnom veletrhu E3 najviac zaujalo? A čo nám naopak chýbalo? Dočítate sa v našom záverečnom zhrnutí.
Veletrh E3 2017 sľubuje ako obvykle poriadnú nálož viac aj menej nočakávaných noviniek z herného sveta. Na strankách Alzy Vám prinesieme reportáže z prezentácií všetkých hlavných vydavateľov spoločne s informáciami o najzaujímavejších herných tituloch pre PC i konzoly.
Koncom júla sa európski hráči, ktorí si potrpia na značku Nintendo, majú na čo tešiť. Do predaja bude uvedená herná konzola Nintendo 2DS XL s novou výbavou a lepšími hernými prvkami. Osloví záujemcov prijateľná cena?
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií