Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lacné garmin Fenix 6

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Garmin
(4)
Kompatibilný OS
Android
(4)
IOS
(4)
Bezdrôtová technológia
Bluetooth
(4)
WiFi
(4)
ANT+
(4)
GPS
(4)
Športové aktivity
Beh
(4)
Cyklistika
(4)
Fitness
(4)
Chôdza
(4)
Joga
(4)
Funkcia merania športu
Krokomer
(4)
Tepová frekvencia
(4)
Vzdialenosť
(4)
Záznam trasy
(4)
Výpočet kalórií
(4)
Farba ramienka
Čierna
(2)
Ružovozlatá
(2)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné garmin Fenix 6, respektíve všetky garmin Fenix 6 zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Garmin Fenix 6S PRO Black/Black Band, ktorý stojí 439,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
4 položky
4,6 43×
Garmin Fenix 6S PRO Black/Black Band
Smart hodinky – pánske, s ovládaním v slovenčine, GPS, NFC platby cez Garmin Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodotesnosť 100 m (10 ATM), max. výdrž batérie 816 h, materiál puzdra oceľ
439,90 €
Použité
Objednávací kód: PPfenix6p04
4,8 145×
Garmin Fenix 6X Pro Sapphire, GrayDLC/Black Band (MAP/Music)
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, GPS, NFC platby cez Garmin Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu a prehrávač hudby v hodinkách, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, plávanie, vodotesnosť 100 m (10 ATM), max. výdrž batérie 1920 h, materiál puzdra oceľ
559,90 €
Použité
Objednávací kód: PPfenix6p12
4,6 43×
Garmin Fenix 6S Pro Sapphire RoseGold/Gray Band
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v slovenčine, transflektívny MIP displej, GPS, NFC platby cez Garmin Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu a prehrávač hudby v hodinkách, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, max. výdrž batérie 816 h, materiál puzdra oceľ
598,90 €
Použité
Objednávací kód: PPfenix6p05
4,6 43×
Garmin Fenix 6S Pro Sapphire RoseGold/Gray Band
Smart hodinky – dámske, s ovládaním v slovenčine, transflektívny MIP displej, GPS, NFC platby cez Garmin Pay, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu a prehrávač hudby v hodinkách, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, max. výdrž batérie 816 h, materiál puzdra oceľ
636,90 €
Zánovné
Objednávací kód: PPfenix6p05
Samsung Galaxy S23Samsung Galaxy S23 FE (RECENZIA): Dostupnejšie funkcie radu Galaxy S, avšak v tele Galaxy A Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Garmin Fenix 7 a Garmin Epix sú vrcholné modely smart hodiniek od tohto výrobcu. Čo všetko ponúknu a na čo sa u nich zamerať, pokiaľ sa nemôžete rozhodnúť pre ten správny model? Odpovie táto recenzia.
článokPrvé kroky so smart hodinkami (NÁVOD) Zvládnite prvé nastavenie inteligentných hodiniek ľahko a s prehľadom. Náš sprievodca vám prezradí všetky potrebné informácie a zodpovie aj najčastejšie otázky nových používateľov.
Prekrásny dizajn, rozmer zodpovedajúci drobnému zápästiu a široká ponuka funkcií. Smart hodinky Garmin Lily sú jedinečným spojením módneho doplnku s najnovšími technológiami, a majú tak otvorenú cestu k tomu stať sa novodobým hitom.
Športový dizajn s nádychom elegancie, mechanické ručičky aj pestrá škála inteligentných funkcií. Hybridné smart hodinky Garmin vívomove 3 Sport ako by mali všetko, čo si používateľ môže priať. Ako si však ukážeme, ani tento model nie je dokonalý.
Viac článkov Všetky články
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné garmin Fenix 6 Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie garmin Fenix 6 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie garmin Fenix 6 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii garmin Fenix 6 recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií