Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma MPLA317263

Lacné hry na Nintendo Switch SQUARE ENIX

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Žáner
Akčný
(8)
RPG
(10)
Stratégia
(1)
Simulátor
(1)
Adventúra
(1)
Textová lokalizácia
EN
(14)
DE
(9)
FR
(2)
ES
(2)
IT
(2)
Zh
(1)
Zvuková lokalizácia
EN
(13)
DE
(3)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Herné a filmové série
Dragon Quest
(1)
Final Fantasy
(2)
Life is Strange
(2)
Nintendo
(1)
Na tejto stránke nájdete lacné hry na Nintendo Switch SQUARE ENIX, respektíve všetky hry na Nintendo Switch SQUARE ENIX zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je PowerWash Simulator – Nintendo Switch, ktorý stojí 24,90 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
14 položiek
PowerWash Simulator – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: simulátor; – odplavte svoje starosti za upokojujúceho zvuku vapky; vybudujte si vlastnú firmu na umývanie a odomknite si nové nástroje, vylepšenia a ďalšie funkcie – to všetko s jednoduchým uspokojením z toho, že ste všetko umyli do žiarivého lesku
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1225
Final Fantasy XII The Zodiac Age – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – rozsiahly HD remaster obľúbeného JRPG Final Fantasy XII
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW521
5,0
Triangle Strategy – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – ako Serenoa, dedička rodu Wolffortovcov, povediete skupinu bojovníkov v dobrodružstve, kde vaše rozhodnutia budú hrať kľúčovú úlohu. Tie najdôležitejšie posilnia jedno z troch presvedčení – užitočnosť, morálku a slobodu. Všetky dohromady tvoria to, ako Serenoa vidí svet a ovplyvňujú, akým spôsobom sa bude príbeh ďalej odohrávať.
Cenová bomba
33,90 € Ušetríte 6,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW966
5,0
Bravely Default II – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, – s pomocou nových Hrdinov svetla zachráňte kontinent Excillant! Sledujte príbeh Setha, mladého námorníka, ktorý sa vydáva na veľké dobrodružstvo, pri ktorom stretne veľa priateľov, ale aj tých, ktorí mu chcú skrížiť cestu.
Zľavnené -23 %
33,90 € 43,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW765
Life Is Strange Arcadia Bay Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný,
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1107
5,0
Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný,
36,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW767
4,9 10×
NieR: Automata The End of YoRHa Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1097
5,0
Star Ocean: The Second Story R – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
41,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1250
5,0
Live a Live – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Zoznámte sa siedmimi hrdinami, z ktorých každý má vlastné schopnosti vo svojom vlastnom časovom období. Prežite ich príbehy v akomkoľvek poradí a postupom času odhaľujte šokujúci vývoj udalostí.
42,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1045
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Lov na vysoko postavené príšery zavedie Psara do neustále sa meniacich ročných období Nadirie a jej jedinečného prostredia s riekami bublajúcimi lávy, tajomnými starobylými ruinami a vznášajúcimi sa vežami z koláčov. Cestou sa Psaro stretáva s dobrosrdečnou elfkou Rúženkou, ktorá sa k jeho dobrodružstvu pridáva a pátra po stále silnejších príšerách.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1294
Dragon Quest Treasures – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, – Erik a jeho sestra Mia žijú na vikingskej lodi a snívajú o dni, keď budú môcť preskúmať svet pri hľadaní veľkého pokladu. Jednej noci sa stretnú s dvojicou tvorov z iného sveta, Porcusom a Purrsulou, a sú odvlečení do tajomného miesta známeho ako Draconia – legendárna krajina plná pokladov, ktoré čakajú na svoje objavenie. Dobrodružstvo, o ktorom Erik a Mia vždy snívali, je konečne naplno tu!
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1105
Life is Strange: True Colors – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponoríte sa do úlohy Alex Chen z mestečka Haven Springs, ktorá už dlho potláča svoju schopnosť, ktorú považuje skôr za kliatbu. Jej psychická sila – empatia jej umožňuje absorbovať a prežiť silné emócie ostatných.
46,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW957
5,0
Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, – príbeh začína sedem rokov pred udalosťami FINAL FANTASY VII (1997) a sleduje Zacka Faira, mladého a ambiciózneho vojaka Shinra SOLDIER. Zackovou úlohou je vypátrať nezvestného vojaka 1. triedy menom Genesis Rhapsodos.
52,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: NSW1131
5,0
Dragon Quest XI S: Echoes – Definitive Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, škatuľová verzia, žáner: RPG a dobrodružný – ste pripravení na veľké dobrodružstvo, očarujúci príbeh a klasickú RPG hrateľnosť, ktorú si so sebou môžete vziať na cesty?
61,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW540

Lacné hry na Nintendo Switch SQUARE ENIX

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry na Nintendo Switch SQUARE ENIX Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie hry na Nintendo Switch SQUARE ENIX
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií