Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ochranné sklá a fólie k fitness náramkom Garmin

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
1 položka
Predaj skončil
Objednávací kód: SSH023a143
mobilné telefónyOchranné sklo Corning Gorilla Glass – najnovšia verzia, typy, pôvod Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.
Športový dizajn s nádychom elegancie, mechanické ručičky aj pestrá škála inteligentných funkcií. Hybridné smart hodinky Garmin vívomove 3 Sport ako by mali všetko, čo si používateľ môže priať. Ako si však ukážeme, ani tento model nie je dokonalý.
Garmin Vívomove 3 Style, jedny z najkrajších smart watch, sme testovali počas niekoľkých dlhých týždňov. Tu sú naše postrehy a skúsenosti.
Daniel HlasPanzerGlass po novom ochráni tiež inteligentné hodinky (NOVINKA) Nielen mobilné telefóny, tablety a notebooky, ale po novom aj inteligentné hodinky ochráni svetoznámy výrobca tvrdených skiel PanzerGlass. Zvýšiť ochranu svojich smartwatch teraz môžete aj vy.
Zostavenie a prispôsobenie bežeckého plánu nie je žiadna sranda. Preto smart hodinky Garmin prišli s riešením v podobe funkcie Tréner Garmin, na ktorú sa teraz pozrieme bližšie.
Kedy športovať a kedy zase odpočívať? Hoci vytvorenie správneho tréningového plánu nie je žiadna sranda, so smart watch Garmin to zvládnete ľahko, rýchlo a profesionálne.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií