Rapture AlzaBoxy Q1

Lacné servisné služby

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(10)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné servisné služby, respektíve všetky servisné služby zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je Predplatné AlzaPlus+ mesačné členstvo, ktorý stojí 2,50 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
10 položiek
4,7 337×
Predplatné AlzaPlus+ mesačné členstvo
Členstvo AlzaPlus+ prináša doručenie ZADARMO na ČOKOĽVEK len za 2,50 € mesačne. Môžete tak nakupovať bez starostí kľudne každý deň.
2,50 €
Dostupné ihneď
Objednávací kód: SL821
3,7 14×
Práca technika 10 minút
Služba - práca technika 10 minút
4 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL000
4,1 48×
Inštalácia ochrannej fólie alebo skla (mobilný telefón)
Služba – inštalácia fólie alebo skla na mobilný telefón, ide iba o službu, fólia alebo ochranné sklo nie sú súčasťou tejto položky
6,90 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL235
7,63 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL098x
4,8 1393×
Predplatné AlzaPlus+ ročné členstvo
Členstvo AlzaPlus+ prináša doručenie ZADARMO na ČOKOĽVEK len za 1 € mesačne. Môžete tak nakupovať bez starostí kľudne každý deň.
11,99 €
Dostupné ihneď
Objednávací kód: SL822
3,5
Prvé spustenie Apple zariadenia
Služba – prvé spustenie Apple zariadenia
13,19 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL098e
5,0
Prvé spustenie Apple zariadenia vrátane prenosu dát
Služba – prvé spustenie Apple zariadenia vrátane prenosu dát
22 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL098e2
Inštalácia ochranného skla (sklo obsiahnuté v cene)
Služba – inštalácia ochranného skla (sklo obsiahnuté v cene)
24,90 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL235m2P7
Pozáručný Upgrade AlzaPC
Služba - pozáruční Upgrade AlzaPC
39,90 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL010us
3,0
Pridať do PC konfigurátora
Zostavenie PC na mieru
Služba – nechajte si zostaviť PC na mieru podľa Vašich požiadaviek. Náš technik pre Vás vyberie najlepšiu konfiguráciu komponentov, zaistí profesionálnu montáž a otestovanie vášho stroja.
52 €
K objednaniu
Objednávací kód: SL010j
MSI27-palcový MSI Optix: Monitor s najlepším farebným gamutom na trhu Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD.
Ak hľadáte cenovo dostupnú, ale kvalitnú a odolnú mechanickú klávesnicu, vôbec nebude od veci pozrieť si portfólio značky Niceboy. Napríklad ich herná klávesnica Niceboy ORYX K440 Mechanicus je skvelým príkladom jednej takej.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné servisné služby Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie servisné služby Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii servisné služby recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií