Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

LAFE STO001

Zobraziť katalóg
LAFE STO001
5 3 hodnotení
Čistiaca sada prístroj na čistenie pleti, rotačná kefa, dokonalé odstránenie nečistôt a odumretej kože, použitie na všetky typy pleti, dva stupne otáčania, trieda IPX-5, napájanie 2x AA batérie (nie sú súčasťou dodávky), farba biela, rozmery: 8.2x17.5x6cm
Kód:  LAFCS001 Produktové číslo:  LAF-STO001 Stránky výrobcu

LAFE STO001

Chcete si dopriať luxus kozmetických salónov u seba doma? Toto si môžete splniť vďaka rotačnej kefke, ktorá vašu pleť vyčistí a súčasne namasíruje. Je vybavená mäkkými kefkami, ktoré dokonale odstraňujú nečistoty a odumreté bunky. Vykonávajú tiež dokonalú masáž a tým podporujú regeneráciu buniek a spevňujú pokožku. Po ošetrení touto technikou je pleť pripraven na ďalšiu starostlivosť. Kefa je vhodná pre tých, čo bojujú s akné (veľmi dôkladné čistenie), pre zrelú pleť (spevňujúca masáž) a pre všetkých, ktorí chcú mať zdravý vzhľad tváre.

Kľúčové vlastnosti

  • Rotačná čistiaca kefa
  • 2 rýchlosti
  • Pre všetky typy pleti
  • Napájanie 2x AA batérie
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento strojek voděodolný a lze použít ve sprše či vaně?

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci existuju na hlavicu aj nahradne diely-kefky a ak ano vedeli by ste poradit ci sa daju u vas objednat?

Dobrý deň chcem sa opýtať či produkt lafe sto 001 kefa na čistenie pleti či je vode odolná ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa spýtať že v balení sa nachádzajú dve kefky alebo jedna?

Diskusia a poradňa k LAFE STO001
Príslušenstvo pre LAFE STO001
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lafé STO001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAFE STO001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAFE STO001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAFE STO001.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií