Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAICA STREAM Line zelená

Zobraziť katalóg
LAICA STREAM Line zelená
4,3 6 hodnotení
Filtračná kanvica – kapacita 2.25, 1.25l filtrovanej vody, elektonický indikátor kapacity filtra, jednoduché plnenie pomocou viečka Flow and go, typ filtra Bi-Flux (1ks v balení)
Kód:  EAN6062f Produktové číslo:  Stream green Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAICA STREAM Line zelená

Kvalitná filtračná kanvica LAICA STREAM LINE za veľmi dostupnú cenu. Taliansky dizajn Liliana Dal Toso Vás poteší svojou jednoduchosťou a zároveň praktickosťou. Celková kapacita vody je 2,25 l. K filtrovaniu vody sa používa filter BI-Flux, ktorý je súčasťou balenia. Plnenie kanvice je veľmi jednoduché vďaka viečku „Flow and go". S výmenou filtra vám pomôže elektronická signalizácia výmeny filtra.

Kvalitná pitná voda je najdôležitejšou súčasťou vášho tela. S pomocou filtračnej kanvice LAICA významne zlepšíte chuť a kvalitu pitnej vody a tým aj kvalitu všetkých jedál a nápojov z nej pripravovanej. Priemerná cena takto pripravenej vody vás výjde na 0,04 eur za 1 liter. Ak budete používať túto filtračnú kanvicu, namiesto, aby ste si kupovali balenú vodu, chránite navyše životné prostredie, pretože nekupujete balenú vodu v PET fľašiach. Ďalšou výhodou oproti nákupu balenej vody je určite to, že nemusíte prenášať z obchodu veľa kartónov vody. Voda v PET fľašiach je navyše často veľmi zle uskladňovaná, tým klesá jej kvalita a môžu sa vytvárať baktérie. Pridajte sa aj vy k viac ako 50 miliónom občanov EÚ, ktorí už pijú filtrovanú vodu.

Filtračné kanvice LAICA spĺňajú najprísnejšie kritériá nezávislých kontrolných orgánov.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Elektronický indikátor výmeny filtra
Praktické viečko „Flow and go"
Vysoká kvalita použitých materiálov

Celkový objem:
2,25 l

Objem prefiltrovanej vody:
1,25 l

Typ filtra:
BI-Flux

Farebné prevedenie:
Zelené

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!

Filtračná kanvica

Indikátor výmeny filtra
Elektronický Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAICA STREAM Line zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA STREAM Line zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAICA STREAM Line grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAICA STREAM Line grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAICA STREAM Line zöld.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií