AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Laici Eden červeno-biela + 3 Biflux špeciálna edícia

Zobraziť katalóg
Laici Eden červeno-biela + 3 Biflux špeciálna edícia
4,2 11 hodnotení
Filtračná kanvica kapacita 2.45l, 1.13l filtrovanej vody, elektrický indikátor kapacity filtra, jednoduché plnenie pomocou viečka Flow and go, protišmykové pogumované dno, typ Bi flux (3ks súčasťou balenia)
Kód:  EAN6069b Produktové číslo:  8013240701998 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Laici Eden červeno-biela + 3 Biflux špeciálna edícia Predaj skončil

Laici Eden červeno-biela + 3 Biflux špeciálna edícia

Filtračná kanvica Laici Eden ponúka kvalitné a praktické spracovanie za príjemnú cenu.Táto filtračná kanvica s celkovým objemom 2,45 litra disponuje elektronickým indikátorom životnosti filtra a zostávajúcich litrov, protišmykovým pogumovaným dnom a viečkom Flow and Go, ktoré zaisťuje mimoriadne jednoduché plnenie. Kanvica sa vďaka svojim rozmerom zmestí do dverí väčšiny bežných chladničiek a vyniká tiež aj zaujímavým a elegantným dizajnom. Na filtrovanie vody využíva filter Bi-Flux, v balení potom nájdete tieto filtre celkom tri.

Kvalitná pitná voda je najdôležitejšou súčasťou Vášho tela. S pomocou filtračnej kanvice Laici významne zlepšíte chuť a kvalitu pitnej vody a tým aj kvalitu všetkých jedál a nápojov z nej pripravovaných. Priemerná cena takto pripravenej vody Vás vyjde na 1 cent za 1 liter. Ak budete používať túto filtračné kanvicu miesto balenej pitnej vody v PET fľašiach, napomôžete navyše chrániť životné prostredie. Ďalšou výhodou oproti nákupu balenej vody je potom to, že nemusíte prenášať z obchodu veľa kartónov vody. Voda v PET fľašiach je navyše často veľmi zle uskladňovaná, tým klesá jej kvalita a môžu sa vytvárať baktérie. Pridajte sa aj vy k viac ako 50 miliónom občanov EÚ, ktorí už pijú filtrovanú vodu.

Filtračné kanvice Laici spĺňajú najprísnejšie kritériá nezávislých kontrolných orgánov.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:
Elektronický indikátor výmeny filtra a zostávajúcich litrov
Praktické viečko "Flow and go"
Protišmykové pogumované dno
Vysoká kvalita použitých materiálov

Celkový objem:
2,45 l

Objem prefiltrovanej vody:
1,13 l

Typ filtra:
Bi-Flux

Obsah balenia:
Filtračné kanvice Laici Eden
3x filter Bi-Flux

Farebné prevedenie:
Červeno-biela

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Laici Eden červeno-biela + 3 Biflux špeciálna edícia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA Eden červeno-bílá + 3 Biflux speciální edice. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAICA Eden piros-fehér-3 Biflux Special Edition.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií