Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lamart Desiatová súprava fialová Fille LT8016

Zobraziť katalóg
Lamart Desiatová súprava fialová Fille LT8016
Desiatový box – desiatová, dizajnový kufrík s dózou 550ml, športová fľaša 400ml, detský príbor 15cm, dóza vhodná do chladničky, detská fľaša vhodná len na studený nápoj, určená pre deti od 6 mesiacov
Kód:  LAMNSS03 Produktové číslo:  LT8016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lamart Desiatová súprava fialová Fille LT8016 Predaj skončil

Lamart Desiatová súprava fialová Fille LT8016

Vybavte vaše zvedavé ratolesti na cestu do školy, škôlky, výlety alebo letný tábor. Vďaka tejto súprave od spoločnosti Lamart budú mať vaše deti vždy všetky svoje potraviny a nápoje uskladnené na jednom mieste. Dizajnový kufrík vo veľkosti 24 × 25 × 11 cm s vyobrazením zvieratiek zo zoo sa bude za každej situácie veľmi ľahko nosiť v ruke alebo na pleci.

Využite plastovú krabičku na chutné desiaty. S rozmermi 15 × 4 × 10,5 cm je táto dóza schopná pojať dostatočné množstvo potravín aj pre toho najväčšieho jedáka. Do športovej fľaše s objemom 400 ml pripravujte chutné šťavy, osviežujúce minerálne vody alebo studený čaj. Vaša ratolesť tak bude mať vždy dosť tekutín, aby si mohla naplno užívať svoj deň. Cestovná lyžička na jednej strane a vidlička na druhej sa určite bude hodiť na pohodlnú konzumáciu desiat, obedov či večerí. Celá súprava sa dá veľmi ľahko udržiavať čistá jednoduchým umytím pod tečúcou vodou.

Odporúčaný vek:
Pre deti od šiestich mesiacov

Kľúčové vlastnosti fialovej desiatovej súpravy Lamart Fille LT8016

  • Detská desiatová súprava
  • Ideálna pre deti od 6 mesiacov
  • Všetko možno pohodlne vložiť do kufríka
  • Box na veľkú desiatu
  • Športová fľaša s objemom 400 ml
  • Cestovná lyžička a vidlička v jednom
 

Parametre a špecifikácia

Výška
15 cm Hotovo!
Šírka
10,5 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!

Rozmery varnej dosky

Výška
15 cm Hotovo!
Šírka
10,5 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamart Desiatová súprava fialová Fille LT8016 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Svačinový set fialový Fille LT8016. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Snack Set Fille LT8016 - Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Snack Set Fille LT8016 - Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMART Snack Fille LT8016 Szett.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií