AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

LAMAX Base1

Zobraziť katalóg
LAMAX Base1
3,5 37 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 110 dB/mW, impedancia 64 Ohm, menič 40 mm, výdrž batérie až 20 h
Kód:  LMA033b Produktové číslo:  LMXBASE1N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Base1

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX Base1 s mikrofónom spájajú hneď niekoľko skvelých benefitov do jedného elegantného celku. Mohutný basový základ meničov s priemerom 40 mm a komfortné spracovanie vám zaistia dlhodobú zvukovú nirvánu. K bezproblémovému používaniu prispieva akumulátor s nadštandardnou výdržou až 12 hodín, ktorý zaistí,spoločne s technológiou Bluetooth 5.0, dostatok energie na celodenné využitie bezkáblových slúchadiel. Keď sa vám náhodou batéria vybije, stačí pripojiť dodávaný 3,5 mm jack s káblom a počúvať ďalej.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel s mikrofónom LAMAX Base1

  • Bluetooth 5.0 s dosahom 10 m
  • Vstavaný akumulátor slúchadiel bez kábla vydrží až 12 hodín prehrávania
  • Konektor 3,5 mm na prehrávanie za použitia kábla
  • Bluetooth sluchátka LAMAX Base1 ľahko zložíte, a tak ich môžete jednoducho prenášať kamkoľvek
  • Slúchadlá Bluetooth sú vybavené slotom na prehrávanie z microSD karty
  • Vstavaný mikrofón na telefonovanie hands-free
  • Tlačidlá na obsluhu prehrávania a hovorov priamo na mušli
  • Elegantné spracovanie a dotiahnutý dizajn náhlavných slúchadiel s mikrofónom LAMAX Base1

S bezdrôtovými slúchadlami LAMAX Base1 – kedykoľvek a kdekoľvek

Ponorte sa do svojho sveta a nenechajte sa rušiť – kanceláriou, ulicou ani inými ľuďmi. Sluchátka s mikrofónom LAMAX Base1 pohodlne sadnú na uši a odizolujú vás od hluku okolo. O kvalitu podania a správnu dynamiku Bluetooth slúchadiel na hudbu sa starajú 40 mm meniče.

Vydarený dizajn a pohodlné prenášanie slúchadiel LAMAX Base1

Perfektne spracované slúchadlá s tradične elegantným dizajnom LAMAX si budete chcieť brať všade; do práce aj na cesty. S čiernym telom bezdrôtových slúchadiel skvelo ladí striebristé logo na bokoch a tyrkysová farba vystlania mosta a náušníkov. Pohodlie tiež znamená aj nemusieť sa zaoberať prekážajúcimi káblami. Vďakaspoľahlivému a úspornému Bluetooth 5.0 sa s týmito LAMAX Base1 slúchadlami s mikrofónom bez pripojenia káblom zaobídete až 12 hodín v kuse.

Na detailoch záleží

Slúchadlá cez hlavu s mikrofónom LAMAX Base1 si bez problému pribalíte, nech už máte v pláne vyraziť kamkoľvek – sú totiž skladacie. Ani vybitá batéria nepokazí vaše hudobné počúvanie, keď náhodou cestou dôjde. Stačí pripojiť bežný audio kábel s 3,5 mm jackom a hrá sa ďalej. Slúchadlá Bluetooth LAMAX Base1 s mikrofónom majú ajslot na pamäťovú kartu formátu microSD, takže na počúvanie nepotrebujete ani telefón. Naopak s telefónom môžete vďaka vstavanému mikrofónu slúchadlá na uši používať aj ako handsfree. Ovládanie máte na dosah ruky na tlačidlách umiestnených priamo na mušli.


Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.0

Od zdroja signálu sa môžete vďaka bezkáblovým slúchadlám LAMAX Base1 vzdialiť až na 10 m. Bluetooth 5.0 zaisťuje kvalitné a stabilné pripojenie pre to najpohodlnejšie počúvanie.


Vyvážený zvuk

Čistý zvuk s prekreslenými basmi, stredmi aj výškami si so sluchátkami na uši LAMAX Base1 užijete vďaka meničom s priemerom 40 mm.


12 hodín bez dobíjania slúchadiel LAMAX Base1

Až 12 hodín nepretržitého prehrávania slúchadiel s mikrofónom zaistí kvalitný li-ion akumulátor s kapacitou 480 mAh.


Funkcia handsfree

Príjem telefonických hovorov, záznam odkazov alebo diktovanie poznámok vo vysokej kvalite pri bezdrôtových slúchadlách LAMAX Base1 obstará zabudovaný mikrofón.


Vstavaný prehrávač

Slúchadlá Bluetooth LAMAX Base1 s mikrofónom nepotrebujú na reprodukciu hudby ani bezdrôtové, ani káblové pripojenie. Dokážu totiž prehrávať aj zvukové súbory uložené na pamäťovej karte microSD. Na ovládanie slúžia tlačidlá na náušníku.


Počúvanie z ľubovoľného zdroja

Vybitá batéria ani absencia Bluetooth v zdroji zvuku neznamená koniec počúvania. S náhlavnými slúchadlami LAMAX Base1 všetko vyrieši bežný káblik s jack konektorom s priemerom 3,5 mm.


Obsah balenia bezdrôtových slúchadiel LAMAX Base1 s mikrofónom

  • Micro USB nabíjací kábel
  • Jack audio kábel 3,5 mm
  • 3× nálepka LAMAX
  • Návod na obsluhu


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
110 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
64 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
20 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
184 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze se připojit k více zařízením najednou (telefon - ntb), tak jak to bylo u LAMAX Muse1?

pri počúvaní cez bluetooth v pozadí jemne chrčia, pískajú a šumia. Čo sa s tým dá robiť?

jde to připojit k pc nebo noteboku?

Dobrý den přeji. Po půl roce normálního používání (v noci u PC, 3-4× týdně) a jemného zacházení došlo při jemném rozevření mušlí při nasazování na hlavu k prasknutí trnu který slouží pro nastavení podle velikosti hlavy (přesně uprostřed mezery cca1,5 - 2 cm). Jak jsem se dočetl v recenzích prý rozlomení neuznáváte jako důvod pro uznání reklamace. Je to pravda? Přes to, že se jedná zřejmě o konstrukční vadu soudě podle počtu případů a vlastní zkušenosti? Mám tato předražená sluchátka na půl roku za 699 Kč reklamovat nebo vyhodit? Asi proto jste je o 200 Kč zlevnili. Ptám se proto, že nechci zbytečně utrácet další peníze za cestování a poštovné. Případně děkuji za vysvětlení proč tuto závadu neuznáváte jako důvod k reklamaci. Jiří.

Hyba popisu: Dobrý den, v popisu uvádíte, že sluchátka mají impedanci 64 ohm. To ale vůbec neodpovídá z důvodu, že v této cenové kategorii to není možné a navíc ještě nedávno se zde v popisu uvádělo 32 ohm což už odpovídá.

Dobrý den přeji, Tady něco nehraje, koupil jsem si sluchátka za plnou cenu (nové), ale přišla rozbalená (plastový sáček zmuchlaný na dně polorozevřené krabičky, baterie nabitá (nebo nabité?) na plno). Už jsem je dvakrát nabíjel 1) 1h34min 178mAh; 2) 1h32min 163mAh; vždy po tom, co se po vybití sluchátka odpojila a vypnula se (nabíjecí proud 16-6 mA). Uvádíte kapacitu akumulátoru 480mAh s dobou nabíjení2-3h a ten tam evidentně není-podle naměřených údajů sotva polovina. Ještě měřím dobu provozu na jedno nabití, ale zajímá mě zda je uvnitř to, co uvádíte, včetně verze BT 5,0 nebo 4,2 Protože dosah nic moc extra??? Prosím pouze o kvalifikovanou odpověď někoho, kdo tomu rozumí, dekuji. J.V.

Dobrý deň, Pripojenie cez jack je in and out alebo len in? Čiže funguje mikrofón aj cez jack? Ďakujem, Peter

Dobrý den, dnes mě sluchátka začala zlobit při poslechu z SD karty. Když je mám sundabé, tak normálně hrají, ale jakmile si je bandám, přestanou hrát a někdy v nich je slyšet pískání. Děkuji za odpověď

Dobrý den, na nějakých eshopech se uvádí bluetooth 4.1 a na nějakých eshopech bluetooth 5.0 co je tedy pravda? děkuji

Dobrý den včera sem sluchatka vyzvedla zaplatila.Byli ve slevě protože bylo uvedeno ze jsou rozbalene. Sluchatka sme doma vytáhli a právě straně odpadl znak ..tak nevim co ted delat jestli reklamovat ? Děkuji za odpověď

123
Diskusia a poradňa k LAMAX Base1
Príslušenstvo pre LAMAX Base1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Base1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Base1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Base1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Base1.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií