AD homeoffice PET

LAMAX Beat Blaze B-1 čierna

Zobraziť katalóg
LAMAX Beat Blaze B-1 čierna
4,2 85 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, aktívne potlačenie hluku (ANC), s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 110 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40mm, odnímateľný kábel 1.2m
Kód:  LMA030d1 Produktové číslo:  8594175351019 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Beat Blaze B-1 čierna

Blaze B-1 sú bezdrôtové Bluetooth slúchadlá, ktoré zaujmú štýlovým designom, kvalitnou izoláciou okolitého hluku a hutným zvukom.


Voľnosť bez káblov

Rýchle párovanie pomocou bezdrôtovej technológie zaistí spoľahlivú a čistú zvukovú reprodukciu z akéhokoľvek zariadenia vybaveného funkciou Bluetooth. Užívajte si výhody wireless pripojenia pri každodenných aktivitách a pocitu voľnosti pri počúvaní hudby až 10m od vášho mobilného telefónu či notebooku. Už nikdy viac vytrhnutý konektor z mobilu alebo zlomený kábel.



Intuitívne ovládanie a výkonná batéria

Združený ovládač je umiestnený priamo na pravom náušníku. Zmeniť pieseň, hlasitosť, či prijať prichádzajúci hovor ide stlačením jedného tlačidla. Možno tak plynule prechádzať z počúvania hudby k telefónnemu hovoru a späť a to všetko stále bez mobilného telefónu v ruke. Na jedno nabitie batérie zvládnu Blaze B-1 hrať až 8 hodín, prípadne vydrží až 180 hodín v režime standby. Okrem toho môžu fungovať aj ako bežná káblové slúchadlá, možno ich totiž audio káblom pripojiť aj k zariadeniu, ktoré technológiu Bluetooth nepodporuje a šetriť tak ich batériu.


Funkčnosť a štýl

Blaze B-1 sú odolné slúchadlá s moderným dizajnom, ktorý zaujme štýlovou kombináciou matnej čiernej farby s energickou tyrkysovou. Pružný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie. Slúchadlá sa dajú prakticky zložiť, takže v batohu nezaberú takmer žiadne miesto. Otočné náušníky potom ocení aj nejeden DJ. Farba náušníkov sa dá meniť, takže môžete slúchadlá farebne odlíšiť od Vašich priateľov.


Zvuková nirvána

Blaze B-1 servírujú hutný, ale stále veľmi vyvážený zvuk, ktorý zabezpečí kvalitnú reprodukciu najrôznejších hudobných žánrov v celom dynamickom rozsahu od zrozumiteľných výšok, čitateľných stredov až po hlboké basy. Zvukový prednes ocenia taktiež filmoví fanúšikovia a hráči počítačových hier.


Rôzne farby náušníkov

K slúchadlám je možné dokúpiť náušníky rôzných farieb, vĎaka ktorým môžu každý deň vyzerať inak.

vypnuté
Různé barvy náušníků

vypnuté
Kompatibilita

Kompatibilita

Slúchadlá jednoducho spárujete s Vaším telefónom, tabletom, notebookom alebo prehrávačom.


Bluetooth a Handsfree

Prehrávajte hudbu bezdrôtovo aj na veľkú vzdialenosť, alebo využite reproduktor na vybavovanie hovorov s voľnými rukami.

vypnuté
Bluetooth a Handsfree

vypnuté
Ovládání na sluchátkách

Ovládanie na slúchadlách

žiadne "lovenie" telefónu po vreckách. Ovládajte hudbu a prijímajte hovory priamo na slúchadlách.


Eliminácia hluku

Vždy čisté a ničím nerušené počúvanie hudby vďaka technológii potlačenia šumu a skvelej izolácie náušníkov od okolitého prostredia.

vypnuté
Eliminace hluku

vypnuté
Kvalitní baterie

Kvalitné batérie

Slúchadlá Blaze B-1 sú ideálnym spoločníkom pre celodenné počúvanie, na jedno nabitie hrajú nepretržite až 8 hodín, v kombinácii so standby režimom potom vydržíia omnoho dlhšie.


Hrajú aj bez nabitia

Pripojte k slúchadlám štýlový tyrkysový audio kábel. Budú fungovať ako bežné káblové slúchadlá a hrať aj keď práve nie sú nabité.

vypnuté
Hrají i bez nabití

vypnuté
Skvěle sednou každému

Skvele sadnú každému

Pružný náhlavný diel s nastaviteľnou veľkosťou sa spoločne s mäkkými náušníkmi prispôsobí akémukoľvek tvaru hlavy a umožní komfortné dlhodobé používanie.


Kompaktný tvar

Zložte slúchadlá do obalu a noste ho všade so sebou, v batohu nezaberú žiadne miesto.

vypnuté
Kompaktní tvar

Obsah balenia

• Slúchadlá
• Micro USB nabíjací kábel
• 3,5mm jack audio kábel
• Obal na slúchadlá
• 3 nálepky LAmax Beat
• Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,2 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
110 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Hmotnosť

Hmotnosť
120 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych nahlásit chybu, kterou máte v popisu.... v samotném popisu máte uvedenou velikost měniče 40 mm, ale v souhrných parametrech máte 10 mm.... někoho by to mohlo zmást a zdůvodnit, proč si tyto sluchátka nekoupil

daju sa nastavovat velkostne ?

Dobrý den, včera jsem tyto sluchátka zakoupila, ale nefunguje aktivní tlumení zvuku. Neustále slyším okolní šum, třeba větrák od PC. Mám jen špatně nastavená sluchátka? Pokud ano, kde zapnu funkci ANC? V manuálu jsem nic o ANC nenašla. Děkuji

Dobrý den. Jaká je životnost baterie? Počítám s tím, že sluchátka chci využívat dlouholetě a pár let neměnit za jiné. Vydrží baterie alespoň pár roků? Děkuji

V popise je uvedená fukcia ANC ale výrobca ju neuvádza. Tak ako to je???

Dobrý den, prosím o dotaz ke kompatibilitě. Jestli jack 3.5 mm bude kompatibilní s mobilem Nokia E52 a s pc Dell Inspiron 11 3147 s windows 10. Pc i mobil má audiokonektor 3,5 mm. Mobil pracuje v operačním systému Symbian 9.3. Předpokládám, že přes bluetooth budou fungovat sluchátka na mobilu (bluetooth 2.0) i pc (bluetooth 4.0).

Dobrý den Zakúpil som si sluchátka a keď ich pripojím cez Bluetooth tak hrajú obidve 'strany' ale keď ich pripojím cez kábel tak mi hra iba jedna 'strana'. Poradite mi niekto ako tento problém odstranim? Dakujem

Jde nastavit stereo?

Dobrý den jakou barvu má dodávaný kabel ? Na obrázku je černý ale v popisu je uveden tyrkysový. Děkuji za odpověd.

Dobry den, jaky je vnejsi rozmer nausniku? 70 mm?

123
Diskusia a poradňa k LAMAX Beat Blaze B-1 čierna
Príslušenstvo pre LAMAX Beat Blaze B-1 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Beat Blaze B-1 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Beat Blaze B-1 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Beat Blaze B-1 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Beat Blaze B-1 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií