Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LAMAX Beat Sphere SP-1

Zobraziť katalóg
LAMAX Beat Sphere SP-1
4,4 138 hodnotení
Bluetooth reproduktor aktívny, s výkonom 5W, k mobilu, s rádiom, s mikrofónom, Bluetooth 2.1, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android, výdrž batérie 5 h
Kód:  LMA019c Produktové číslo:  SPHERESP1 Stránky výrobcu

LAMAX Beat Sphere SP-1


Veľký zvuk a miniatúrnymi rozmermi

Dizajnový bezdrôtový reproduktor Sphere SP-1 sa rozmerovo radí k tomu najkompaktnejšiemu, čo trh ponúka. Prekvapí ako kvalitným dospelým zvukom, tak aj hlasitosťou, ktorá bez problému ozvučí najbližšie okolie. Dôraz na mobilitu a ľahkú prenosnosť danú práve kompaktnosťou je umocnený úchytovým mechanizmom v podobe karabíny, vďaka ktorej možno Sphere zavesiť na batoh, opasok či trebárs koleso.



Bez drôtov je život jednoduchší

Sphere SP-1 disponuje bezdrôtovou technológiou bluetooth, ľahko ho tak prepojíte s notebookom či mobilným telefónom na vzdialenosť až 20 metrov. Vďaka bluetooth 2.1 je reproduktor kompatibilný aj so staršími zariadeniami. Život bez drôtov je skrátka jednoduchší. Môžete si ho však aj dobrovoľne skomplikovať, pretože Sphere samozrejme podporuje aj bežné prepojenie pomocou pribaleného audio káblu.


Kompletná funkčná výbava

Sphere SP-1 disponuje aj napriek svojej veľkosti všetkými funkciami typickými pre rad bluetooth reproduktorov LAmax Beat. Okrem bluetooth a zvukového audio vstupu, tak umožňuje počúvanie FM rádia, prehrávanie hudby z vloženej microSD karty a navrch pridáva aj možnosť pripojenia slúchadiel, keďže ho možno vďaka veľkosti pohodlne používať ako prehrávač hudby vo formáte mp3. Po pripojení k mobilnému telefónu možno vďaka integrovanému mikrofónu využívať Sphere SP-1 ako handsfree a plynulo prechádzať medzi počúvaním hudby a telefónnym hovorom bez potreby vytiahnuť telefón z vrecka či batohu.


Všade so sebou

Drobné rozmery predurčujú Sphere SP-1 k dennému používaniu. Nikdy nebude príliš ťažký na celodenné nosenie na opasku či batohu, nikdy nebude príliš rozmerný na pribalenie do cestovnej tašky. Sphere SP-1 bude stále s vami a pripravený prekvapiť okolie hlasným a dospelo znejúcim zvukom.


Bluetooth a Handsfree

Prehrávajte hudbu bezdrôtovo aj na veľkú vzdialenosť, alebo využite reproduktor na vybavovanie hovorov s voľnými rukami.

vypnuté
Bluetooth a Handsfree

vypnuté
FM rádio s digitálním tunerem

FM rádio s digitálnym tunerom

Reproduktor automaticky naladí všetky dostupné stanice, medzi ktorými môžete ľubovoľne prepínať. Nájdené stanice sa uložia do pamäti reproduktora.


Integrovaný MP3 prehrávač

Stačí vložit microSD kartu s nahranou hudbou a reproduktor se zmení na samostatný MP3 prehrávač.

vypnuté
Integrovaný MP3 přehrávač

vypnuté
Připojení sluchátek

Pripojenie slúchadiel

Pripojením slúchadiel k reproduktoru ho využijete na súkromné počúvanie napríklad pri cestovaní.


Ovládanie priamo na reproduktore

Kvôli zmene hlasitosti, prepnutiu piesne alebo prijatie hovoru nemusíte siahať po telefóne alebo tablete. Všetky základné funkcie môžete pohodlne ovládať priamo na reproduktore.

vypnuté
Ovládání přímo na reproduktoru

vypnuté
Paměť nalezených stanic a posledního přehrávání

Pamäť nájdených staníc a posledného prehrávania

Vďaka tejto funkcii si reproduktor aj po opakovanom zapnutí pamätá zoznam nájdených staníc a poslednú prehrávanú skladbu MP3.


Kompaktný tvar

Miniatúrne rozmery reproduktoru, hmotnosť len 100 g a úchyt s karabínou ho predurčujú na bežné nosenie na opasku, batohu alebo napríklad bicykli.

vypnuté
Kompaktní tvar

vypnuté
Kvalitní baterie

Kvalitné batérie

Sphere SP-1 je ideálny spoločník na dlhé výlety, na jedno nabitie hrá neprerušovane až 5 hodín.


Výkonný reproduktor

Malý reproduktor vás prekvapí svojou hlasitosťou a zrozumiteľnosťou. Jeho zvuk doslova zdvihne náladu v každej situácii.

vypnuté
Výkonný reproduktor

Obsah balenia

• Reproduktor
• Micro USB nabíjací kábel
• 3,5 mm jack audio kábel
• Karabína
• Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Typ pripojenia
microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
microSD Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
2.1 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
5 W Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
5 h Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
7 cm Hotovo!
Hĺbka
7 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
0,1 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky mini reproduktory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze přehrávat jen karty mikro SD, nebo i mikro SDHC? děkuji

Dobrý den, jen bych se chtěl zeptat jestli je tento reproduktor vodě odolný popřípadě odolný proti střídající vodě (déšť), jen mě zmátla jedna ze zdejších recenzí mám totiž za to že není

Aky ma výkon tento reproduktor (w)

Dobrý den, chci se zeptat jak je to s příjmem digitálního rádia (DAB) u tohoto reproduktoru. Pokud nemám pokrytí DAB naladí mi reproduktor klasické FM stanice nebo je pro přehrání rádií nutné digitální pokrytí? Děkuji za informaci.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli naladim FMrádio bez připojení mobilního telefonu. Děkujiza odpověď

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli naladim FMrádio bez připojení mobilního telefonu. Děkujiza odpověď

Dobry den, dokaze tento reproduktor samostatne (napr. bez pripojenia k telefonu) fungovat ako radio a tych cca 5 hodin prehravat stanicu, ktoru si clovek priamo na reproduktore naladi?

Jde k tomu to repráku připojit mikrofon přes bluetooth?

Dobrý den, dá se připojit k přenosnému cd-přehrávači jako repro na výstup místo sluchátek ?

Dobry den, mame od vas sphere sp1 lamax a navic jsem dokopil mini sd cartu. Ta pasuje ale prosim ted nevime jak dostat na tu kartu muziku. Zkousel jsem pripojit kabelem usb /byl v baleni/do notasu a pak ukladat na sd cartu ale nefunguje to. Prosim nikde jsen nenasel jak to udelat. Moc dekuji za radu, Martin Vesely.

123...
Diskusia a poradňa k LAMAX Beat Sphere SP-1
Príslušenstvo pre LAMAX Beat Sphere SP-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Beat Sphere SP-1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Beat Sphere SP-1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Beat Sphere SP-1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Beat Sphere SP-1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií