Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

LAMAX W9.1

Zobraziť katalóg
LAMAX W9.1
3,4 53 hodnotení
Outdoorová kamera – vodotesná 4K/60 fps, Full HD až 120 fps, dotykový 2" displej, elektronická EIS stabilizácia, 16Mpx fotky, 8× slowmotion v HD, časozberný režim, micro USB konektor, automatický časozber, kompletné príslušenstvo v krabici, slovenské menu, zabudovaná WiFi a mobilná aplikácia, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  LMAW91a1 Produktové číslo:  LMXW91 Stránky výrobcu

Zvýhodnené súpravy

161,52 €
Kúpiť balíček
162,32 €
Kúpiť balíček

LAMAX W9.1

LAMAX W9.1
Buďte vždy hviezda

Ukážte všetkým v 4K rozlíšení, čo ste dokázali tentoraz. Vychutnajte si svoju dávku adrenalínu so športovou kamerou LAMAX W9.1 na snehu, v prachu, blate, vo vode, alebo na betóne. S komponovaním záberu v každej situácii vám pomôže 1,4“ displej na prednej strane a 2“ na zadnej. Už žiadne chýbajúce časti tela ani rušivé elementy. Kamera na športovanie LAMAX W9.1 je pevná a vodotesná do hĺbky 12 metrov, takže sa pri vodných športoch i pri ľahkom potápaní zaobídete bez špeciálneho puzdra. V balení dostanete aj súpravu príslušenstva, takže môžete rovno vyraziť dobrodružstvám v ústrety.


LAMAX W9.1 umožní dokumentovať dobrodružstvá v 4K rozlíšení

Predveďte ostatným dokonalé zábery. S outdoorovou kamerou LAMAX W9.1 môžete natáčať v rozlíšení 4K pri 60 fps, alebo napríklad vo Full HD pri 120 snímkach za sekundu – to znamená, že môžete video štvornásobne spomaliť a napriek tomu bude úplne plynulé. Všetky otrasy vyladí zdokonalená stabilizácia obrazu MAXsmooth, takže aj divokejšia jazda bude vyzerať ako z filmu. Cez WiFi rozhranie nahráte videá a fotografie zo športovej kamery LAMAX W9.1 za niekoľko minút a hneď ich môžete publikovať na svojom internetovom profile.


Nechajte kreativitu prúdiť

Mobil si nechajte na telefonovanie, natáčanie kamerou LAMAX W9.1 je úplne iná liga. Dostanete k nej kompletné vybavenie a inteligentné funkcie vám pomôžu k dokonalým výsledkom. Ukážte každý detail pohybu na spomalených záberoch, dokreslite atmosféru časozberným záberom, alebo akúkoľvek akciu zrýchlite. Všetko funguje u športovej kamery LAMAX W9.1 automaticky, nemusíte byť práve profesionálny strihač. Dotykové ovládanie na perfektne čitateľnom 2“ displeji je úplná pohoda. Navyše pomocou diaľkového ovládača, alebo cez WiFi rozhranie môžete kameru na outdoor LAMAX spustiť aj na diaľku.


Zachyťte viac s outdoorovou kamerou LAMAX W9.1

Ničím sa nezdržujte a choďte rovno na vec. Kamera na šport LAMAX W9.1 je vodotesná a bez podvodného puzdra dokáže odolať aj 12-metrovej hĺbke. Tam môžete fotografovať v super kvalite v rozlíšení až 20 Mpx a bez deformácie vďaka redukcii efektu rybieho oka. Nad hladinou oceníte u kamery LAMAX W9.1 jej inteligentné potlačenie šumu vetra, ktorý by vám inak kazil zvukovú stopu.


Predný a zadný displej

Outdoorová kamera LAMAX W9.1 vám vždy ukáže, čo máte v zábere. Dotykový 2“ displej na zadnej strane slúži na ovládanie, predný 1,4“ zabezpečí, aby ste na selfie neprišli o hlavu.

Vodotesná aj bez puzdra

Choďte rovno do akcie. Kamera LAMAX W9.1 má robustné telo odolné proti vode až do hĺbky 12 metrov. Vo výbave máte ale aj puzdro, s ktorým môžete zostúpiť až 40 metrov pod hladinu.

Špičkové 4K rozlíšenie

Nenechajte si ujsť žiadny detail. Môžete si zvoliť medzi perfektne plynulým 4K rozlíšením so snímkovou frekvenciou 60 fps, Full HD rozlíšením so 120 fps a HD s maximálnymi 240 fps.

Nová stabilizácia MAXsmooth

Stabilizačný systém MAXsmooth sa postará o dokonalú plynulosť aj pri ostrejšej jazde. Vychutnajte si akciu v teréne aj na perfektne stabilnom videu.

Extra príslušenstvo

S kamerou LAMAX W9.1 dostanete všetko, čo potrebujete, vrátane diaľkového ovládania, príchytiek na upevnenie kamery na rôzne povrchy a praktického mini statívu, ktorý môžete použiť ako podstavec, alebo na pohodlné držanie.

Dve hodiny na jedno nabitie

Pri rozlíšení Full HD vydrží batéria kamery LAMAX W9.1 dve hodiny prevádzky.

Kreatívne režimy

Dajte priechod kreativite a buďte originálni – vyskúšajte spomalené a zrýchlené zábery, časozberné video, alebo predĺženú expozíciu. Pracovať s kreatívnymi režimami kamery LAMAX W9.1 je hračka, pretože sú úplne automatické.

Zdieľajte všetko na sieťach

Čo nahráte a nafotografujete, môžete cez WiFi rýchlo, jednoducho a kdekoľvek stiahnuť do aplikácie v mobile, upraviť a hneď posielať na web.

Jednoduché ovládanie

Športová kamera LAMAX W9.1 sa jednoducho ovláda cez dotykový displej, alebo pomocou tlačidiel, keď máte práve nasadené rukavice, či máte kameru v puzdre. Používateľské rozhranie je lokalizované do českého a ďalších jazykov, takže si môžete vybrať, ktorý vám vyhovuje.

Kvalitné fotografie

Spolu s kamerou LAMAX budete pri sebe vždy mať aj dobrý fotoaparát, s ktorým vykúzlite ostré a farebne verné snímky s rozlíšením až 20 MPx bez deformácie, vďaka korekcii efektu rybieho oka.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Rozhranie Micro USB Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Rozlíšenie snímača
20 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Rozhranie Micro USB Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!

Hlavný

Rozlíšenie snímača
20 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Dotykové ovládanie, Statívový závit, Vodotesná bez obalu Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 350 mAh Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
127 g Hotovo!
Šírka
6,4 cm Hotovo!
Výška
4,2 cm Hotovo!
Hĺbka
3,2 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Používateľská príručka, USB kábel, Manuál, Puzdro, Držiak, Vodotesné puzdro, Diaľkový ovládač Hotovo!

Hlavný

Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Ultra HD (3840×2160) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
2 h Hotovo!
Kapacita batérie
1 350 mAh Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné kameru napájet a zároveň natáčet ?

Lamax w9.1 nebo niceboy vega x pro?

Dobrý den, chci se zeptat na zvuk kamerky je kvalitní? A jaký je v kamerce mikrofon?

Dobrý den, jak velkou kapacitní kartu lze max použít? Děkuji za informaci

Dobry den,po zakoupeni kamery vse fungovali spravne akorat na dovolene se me stalo ze pri nahravani se kamera zamlzila u cocky a stejne tak u predniho displaye.Nevim zda nemuze pak dojít k nejakemu problemu kamera je takto zamlzena uz cca 3hodiny.Dekuji

Dobrý den. Je ovládání kamery v češtině?

Dobrý den chci se zeptat na dálkové ovládání, je taky pod vodu.

Dobrý den, lze použít externí mikrofon, popř. do jakého konektoru?

Dobrý den, má tato outdoorová kamera režimy rybí oko, ultra wide a normal jako gopro? Děkuji

Dobry den, Chtel bych tuto kameru pouzivat za branou na lednim hokeji Bude to lepeni pevne drzet, i kdyz se plexisklo po narazu puku otrese? A pujde to sundat snadno? Co se tyce ochranneho obalu, je jen do hloubky ve vode, nebo dokaze kameru ochranit alespon trochu pi pripadnem narazu? Samozrejme necekam ze vydrzi primou strelu golfakem ??, ale jestli alespon neco vydrzi

123
Diskusia a poradňa k LAMAX W9.1
Príslušenstvo pre LAMAX W9.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX W9.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX W9.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX W9.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX W9.1.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií