AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LAMAX X10 Taurus

Zobraziť katalóg
LAMAX X10 Taurus
4,7 3 hodnotení
Digitálna kamera – vodotesná do 40m, CMOS 12Mpx, 4K/30fps, 1080p/120fps, 2" LCD s Lifeview, podpora až 32GB microSD, nahrávanie v slučke, účinná stabilizácia obrazu, časozberné foto a video, funkcie fotoaparátu, efektné nočné fotografie, WiFi, HDMI, USB, microSDHC/SDXC, diaľkové ovládanie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  LMA001x5 Produktové číslo:  8594175351385 Stránky výrobcu

LAMAX X10 Taurus

LAMAX X10 Taurus je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Ostro rezaný high-end

S modelom X10 Taurus sa vplavil LAMAX do vôd najvyššej triedy akčných kamier. Nielen profesionálny kameramani a adrenalínoví športovci ocenia kvalitu ukážkovo plynulého a prekresleného 4K 30 fps videa. Kompromisy nehľadajte. Taurus je zároveň nabitý funkciami a množstvom príslušenstva vrátane diaľkového ovládača.

Kľúčové vlastnosti

  • Nahrávanie videa natívneho 4K pri 30 snímkach za sekundu
  • V nižších rozlíšeniach je možné dosiahnuť až 240 snímok za sekundu
  • Časozberné foto aj video - sériové foto - Režim dlhej uzávierky Nightphoto
  • Diaľkový bluetooth ovládač - Uhol záberu 170 stupňov
  • Najkvalitnejšie komponenty
  • WiFi a bluetooth pripojenie - 20 kusov príslušenstva vrátane čelenky, ručného plaváka a dvoch batérií
  • Vodotesné puzdro do 40 m
  • Integrovaný 2" displej s vysokým rozlíšením
  • Účinná stabilizácia obrazu EIS


Natívne 4K vďaka kvalitným komponentom

Ostré a krásne prekreslené videa v rozlíšeniach 4K (30fps), 2,7km (až 60fps), 1080p (až 120fps) a 720p (až 240fps) možno natáčať predovšetkým vďaka osadeniu kvalitnými komponentami počnúc 12 megapixelovým CMOS obrazovým snímačom Sony IMX117, chipsetom Ambarella A12 a končiac kvalitnou šošovkou umožňujúcou nakrúcať videá s uhlom záberu 170 stupňov.


Príslušenstvo ako základ dobrého videá

Akčná kamera bez hromady príslušenstva a užitočných funkcií je polotovar. Práve preto Vám k X10 pribalíme 20 kusov príslušenstva vrátane diaľkového ovládača, plaváka a čelenky na upevnenie kamery. Využívajte svoj Taurus naplno.

Povedz, koľko máš funkcií, a ja ti poviem, aká si kamera

Dávno preč sú časy, kedy akčné kamery iba "nakrúcali". Zástupca najvyššej triedy akčných kamier toho musí vedieť oveľa viac, preto sme našu vlajkovú loď naučili všetko, čo by aj ten najnáročnejší kameraman mohol potrebovať. Účinná stabilizácia pomocou EIS, časozberné foto aj video, nahrávanie v slučke, efektné nočné fotografie vďaka funkcii Nightphoto, diaľkový ovládač alebo napr. WiFi a bluetooth pripojenie.




Bezpodmienečná obrazová kvalita videa i fotografií.

Či už plánujete s X10 Taurus nakrúcať či fotiť, vždy sa odmení úžasne prekreslenými a ostrými výsledkami. Protisvetlo a nevhodné svetelné podmienky tomuto býkovi odpor rozhodne nekladú. Vyrazte s priateľmi do prírody, mesta alebo aquaparku, zapnite kameru a tešte sa z obrazu, ktorý by ešte pred pár rokmi nevykúzlil ani ten najväčší profesionál. Nechcete nakrúcať, ale fotiť? Tak fotoaparát nechajte v pokoji doma. Taurus dokáže vďaka osadeniu kvalitnou optikou aj senzoru Sony IMX117, vykúzliť krásne fotografie.

Stabilizácia videa EIS

Kamera je vybavená pokročilou a veľmi účinnou stabilizáciou obrazu EIS. Pri jej aktivácii dochádza k eliminácii väčšiny otrasov a výsledkom je úžasne plynulý profesionálny záznam. Stabilizáciu možno využiť pri natáčaní v režime 1080p 60 fps a 30 fps.

Diaľkový ovládač

Ovládajte kameru pohodlne priamo zo svojho zápästia. Hlavnou výhodou oproti ovládaniu kamery pomocou WiFi pripojenia a inteligentného telefónu, je vyššia výdrž batérie a skladnosť drobného ovládača.

Kvalitný záznam zvuku vo vodotesnom puzdre

Vďaka kvalitnému mikrofónu a novo riešenému puzdru vyhotovuje Taurus jasný a hlasný záznam bez ohľadu na to, či je umiestnený nechránený na statívovom závita alebo práve vo vodotesnom kryte.

WiFi pripojenie a ovládanie pomocou smartfónu

Taurus je vybavený integrovaným WiFi modulom, ktorý umožňuje prepojenie s ľubovoľným mobilným telefónom či tabletom vybaveným operačným systémom iOS a Android. Pomocou aplikácie LAMAX CamApp X.X možno telefón nielen na diaľku nastavovať a ovládať pomocou živého náhľadu, ale tiež sťahovať získané záznamy priamo do pamäte mobilného telefónu na okamžité zdieľanie s Vašimi priateľmi.

Timelapse video

Chcete sa pochváliť priateľom spektakulárnym časozberným videom bez nutnosti spájania fotografií vytvorených časozberom? Žiadny problém. Taurus vie spracovať časozberné video priamo v kamere. Nastavenie tiež umožňuje zvolenie vhodného intervalu medzi obstaraním jednotlivých snímok.

Efektné super-spomalené zábery

Vďaka režimom 720p 240 fps a 1080p 120 fps možno následnou úpravou získať až 8x, respektíve 4x spomalený plynulý videozáznam

Maximálna odolnosť

Vďaka vodotesnému puzdru možno kameru používať aj v podmienkach, kam sa zvyšok elektroniky neodváži ani pozrieť. S kamerou možno bezpečne natáčať aj 40 metrov pod vodnou hladinou.

Statívový závit

Priamo v tele kamery sa nachádza statívový závit. Umiestnenie kamery na profesionálne vybavenie nikdy nebolo jednoduchšie.

Vysoká kvalita fotografií

Donedávna malo mnoho akčných kamier problémy s kvalitou fotografií, ale s tým je koniec. S kamerou X10 Taurus možno zhotovovať plnohodnotné zábery plné detailov.

Nightphoto

Fotografie nočnej oblohy alebo efektné nočné širokouhlé fotografie s notoricky známymi čiarami svetiel automobilov v meste zahalenom tmou už nie sú výsadou iba drahej optiky. Kamera X10 umožňuje zvolenie režimu dlhej uzávierky. Po umiestnení kamery na statív stačí len stlačiť spúšť a prekreslené nočné fotografie sú na svete.

Quick capture

U X10 je možné zapnúť funkciu rýchleho nahrávania, vďaka ktorej neprídete o žiadny dôležitý moment. Kamera automaticky spustí záznam videa ihneď po zapnutí.

Sériové foto

Stlačením spúšte kamery zaobstaráte, v závislosti od nastavenia, až 30 obrázkov počas krátkeho časového úseku.

Manuálne nastavenie

Profesionál vie, že občas je potrebné automatickému nastaveniu obrazu trochu pomôcť. Počas vytvárania záznamu v nevhodnom osvetlení je možné manuálne nastavovať meranie expozície, svetelnosť, ISO, ostrosť záznamu, vyváženie bielej a tiež najrôznejšie farebné filtre.

Slovenské menu

Okrem slovenského manuálu je aj menu kamery kompletne v slovenčine.

Dve batérie

Každý profesionál si so sebou berie viac ako jednu batériu. Základné balenie preto obsahuje rovno batérie dve. Vďaka tomu je možné nakrúcať až 180 minút bez nutnosti dobíjania.


Parametre akčnej kamery X10 Taurus

LCD2 palce
Šošovkaširokoúhlá šošovka so záberom 170o
Jazyky menučeština, angličtina, němčina, slovenčina, poľština, maďarčina
Možnosti rozlíšenia videozáznamu4K 30 fps, 2.7K 60 fps, 2.7K 30 fps, Full HD 120 fps, Full HD 60 fps, Full HD 30 fps, HD 240 fps a dalšie
Formát videaMP4
Kodek videaH.264
Možnosti rozlíšenia fotografií16 Mpix, 12 Mpix, 8 Mpix, 5 Mpix, 3 Mpix
Režimy fotografiejednotlivé / série fotografií / samospúšť / časosberné foto / časosberné video / nightphoto (dlhá uzávierka)
KonektivitaWiFi, Micro USB 2.0, HDMI, bluetooth
Kapacita batérie2 x 1 050 mAh
Výdrž batérieFull HD videozáznam 1080p / cca 2 x 90 minut
Čas do plného nabitiacca 2 hodiny
Kompatibilita s operačnými systémamiWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 / MacOS
Rozmery kamery63 x 41 x 33 mm (včrátane objektívu)
Hmotnosť vrátane batérie79 g
Hmotnosť s puzdrom148 g

Obsah balenia

  • 4K akčná kamera LAMAX X10 Taurus
  • Ďiaľkový ovládač
  • Vodotesné puzdroR
  • Ručný plavák
  • Čelenka
  • Li-ion batéria 1050 mAh (2x)
  • J mount
  • Fast plug-in
  • Držiak na rúrku
  • Samolepiaci držiak rovný
  • Samolepiaci držiak zakrivený
  • 3-axis connector (3x)
  • Adaptér na statív
  • Statívová redukcia
  • Náhradné 3M podložky (2ks)
  • USB kábel
  • Náhradné perforované dvierka (nie sú vodotesné)
  • Oceľové lanko
  • Utierka z mikrovlákna
  • Používateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Rozlíšenie snímača
12 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Vodoodolnosť, Optická stabilizácia obrazu, Akumulátorové napájanie Hotovo!

Výstupy

Audio/Video
HDMI Hotovo!
Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
1 050 mAh Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
1,5 h Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
79 g Hotovo!
Šírka
6,3 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
3,3 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, USB kábel, Napájací kábel/adaptér, Držiak, Vodotesné puzdro, Čistiaca utierka, Diaľkový ovládač Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat ci kamera lamax x10 dokaze ulozit video v pripade ze sa kamera pocas nahravania vybije a vypne? (napr. pri lamax x8 sa video neulozi). Dakujem

Dobrý den, jaký má bitrate (datový tok) při natáčení 1080p60? Děkuji za odpověď.

dobrý den, lamax X10 nebo lamax 8.1

Jak dlouho vydrží kamera natáčet při 1080/60 fs

Jakou by jste mi doporucili kameru? Vega 5 Niceboy nebo Lamax X10 Taurus?Díky za pomoc.

Dobrý den, mám zájem o koupi této kamery. Rád bych k této ještě kameře dokoupil mikrofon a stativ. Máte nějaké tipy? Děkuji

Dobrý den. koupil jsem si kameru X10 taurus. Zkusil jsem tam dát pamětovou kartu Samsung evo + 32 gb ale hlásí to žádná karta. Zkusil jsem tam dát ještě 8gb kingston ale opět žádná karta. Na displeji vpravo dole svítí oranžová ikona pamětové karty. Prosím o radu zda s tím můžu něco udělat. Děkuji

Dobrý den, s nastavováním času a data po výměně baterií jsem se smířila, ale k resetu času, resp. data dochází občas i během natáčení na jednu stejnou baterii, například při vypnutí a zapnutí kamery. Dále ihned po zapnutí kamera pár sekund hlásí přístroj "No card", i když karta je zcela v pořádku a zasunuta v kameře. Po chvíli nápis zmizí a může se natáčet, ale kazí to rychlou reakci a natáčení spontánních rychlích záběrů, což u akční kamery je myslím nepřípustné. Je to důvod k reklamaci? K reklamaci musí být celé balení komplet (kamera a všechno příslušenství)? Děkuji T.

Dobrý deň, dnes som od Vás kupoval outdoorovu kameru Lamax X 10 Taurus a po rozbaleni isla v poriadku ale ako nahle som ju dal nabijat vypojil som napajanie zapol kameru a na zadnej strany obraz bol zaseknuty cely čierny a okolo len ikonky, kamera sa nedala ani vypnut len, keď som z nej vybral bateriu potom v nastaveniach mi svietila jedna z ikoniek v nastaveni EIS (stabilizacia videa) na fialovo a nedala sa ani kliknut na ňu. Neviem čo s tým poradili by ste mi prosím Ďakujem

Zdravím, chci se zeptat jestli za tu dobu co se tato kamerka prodává, jestli byla nějaká aktualizace co by zařídila stabilizaci obrazu ve větším rozlišení než pouze v 1080p/60fps.

123
Príslušenstvo pre LAMAX X10 Taurus
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií