Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LandingZONE DOCK EXPRESS - MacBook Pro Retina 13"

Zobraziť katalóg
LandingZONE DOCK EXPRESS - MacBook Pro Retina 13"
Dokovacia stanica 1x USB 3.0, Mini DisplayPort/Thunderbolt, HDMI, držiak na MagSafe 2, bezpečnostný slot, LED indikácia stavu, zvýšená pozícia pre ergonomickú prácu a dobrú cirkuláciu vzduchu, kompatibilný s modelmi z polovice roka 2012 a konca roka 2013
Kód:  EALZ001n Produktové číslo:  LZ011 Stránky výrobcu
LandingZONE DOCK EXPRESS - MacBook Pro Retina 13" Predaj skončil

LandingZONE DOCK EXPRESS - MacBook Pro Retina 13"

Premeňte svoj MacBook Pro Retina na plne funkčnú stanicu a zbavte sa neustáleho pripájania a odpájania káblov. Vďaka tejto dokovacej stanici zostávajú káble pripojené, aj keď si notebook odnášate. Neoceniteľným pomocníkom sa stáva vtedy, keď notebook neustále prenášate napr. medzi kanceláriou a domovom. Ľahko tak môžete pripájať monitor, externé úložisko, tlačiareň, múdrý telefón či tablet.

LandingZONE Dock Express je elegantné a ľahké zariadenie, ktoré perfektne využijete v domácnosti, kancelárii ale aj vďaka kompaktným rozmerom na cestách. Zvýšená pozícia umožňuje ergonomickú prácu a dobrú cirkuláciu vzduchu. Praktická LED indikácia stavu vás informuje či MacBook funguje a to aj keď je zavretý. Nechýba ani možnosť použitia zámku Kensington či vysokorýchlostné nabíjanie pre iPhone, iPad, iPod.

Konektory:

  • 1 × USB 3.0
  • Mini DisplayPort/Thunderbolt
  • HDMI
  • Držiak na MagSafe 2

Kompatibilné zariadenia:
Modely z polovice roka 2012 a konca 2013 (A1398, A1425 a A1502)

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LandingZONE DOCK EXPRESS - MacBook Pro Retina 13" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LandingZONE DOCK EXPRESS - MacBook Pro Retina 13".
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií