Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LandingZONE DOCK pre MacBook Pro Retina 12"

Zobraziť katalóg
LandingZONE DOCK pre MacBook Pro Retina 12"
Dokovacia stanica – 2×USB-C, 2×USB-A, HDMI, Ethernet, slot pre SD/microSD, audioport, HDMI
Kód:  LZO108 Produktové číslo:  LZ013 Stránky výrobcu
LandingZONE DOCK pre MacBook Pro Retina 12" Predaj skončil

LandingZONE DOCK pre MacBook Pro Retina 12"

LandingZone: dokovacia stanica, ktorá vás zbaví starostí s hľadaním nabíjačky

Landing Zone Dock je špeciálna dokovacia stanica pre nabíjanie notebooku MacBook 12". Vďaka nej môžete zabudnúť na každodenné hľadanie napájacieho kábla a nabíjačky. Zostane vždy na rovnakom mieste, jednoducho sa používa a ponúka nevšedný dizajn, ktorý navrhoval priemyselný dizajnér Mike Nuttall. Dokovacia stanica disponuje základňou, ktorá je pevná a stabilná. Jej nabíjanie prebieha cez USB-C konektor. Sama potom ponúka dvojicu USB-C portov, dve USB-a, HDMI, Ethernet port, jeden audioport a slot pre SD alebo microSD karty.


Kľúčové vlastnosti dokovacej stanice LandingZone Dock

  • Určená pre notebooky MacBook 12 "
  • Dizajnové vyhotovenie a hliníková konštrukcia
  • Pestrá konektorová výbava – obsahuje porty pre monitor, pevný disk, tlačiareň, inteligentný telefón, tablet atď.
  • Umožňuje používanie MacBooku aj so zavretým displejom
  • Napájanie cez USB-C
  • Vďaka vyvýšeniu notebooku podporuje lepšiu cirkuláciu vzduchu
  • Kompatibilná s bezpečnostnými zámkami Kensington

Skvelá rozšíriteľnosť a pohodlnejšie písanie

Dokovacia stanica LandingZone Dock Pro umožňuje pripojenie najrôznejších periférií, napríklad monitora, pevného disku, alebo tlačiarne. Využíva praktickú LED diódu, ktorá indikuje, či je MacBook aj so sklopenou obrazovkou zapnutý alebo vypnutý. Jej konštrukcia navyše notebook vyvyšuje, čím podporuje lepšiu cirkuláciu a poskytuje pohodlnejšiu polohu na písanie.


Jednoduché použitie

Na plnohodnotnú prevádzku Landing Zone nevyžaduje nič viac, než pripojenie k sieťovému adaptéru s USB-C výstupom. Ten dostanete v balení spolu s dokovacou stanicou.

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

jde tam dát macbook 12 2016?

Dobrý den, co to je „MacBook Pro Retina 12”, který máte uvedený v názvu tohoto zboží? Já nic takového neznám a na webu Apple jsem žádný takový počítač nenašel.

Diskusia a poradňa k LandingZONE DOCK pre MacBook Pro Retina 12"
Príslušenstvo pre LandingZONE DOCK pre MacBook Pro Retina 12" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LandingZONE DOCK pro MacBook Retina 12". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LandingZONE DOCK pro MacBook Retina 12". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LandingZONE DOCK pro MacBook Retina 12". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LandingZONE DOCK MacBook Pro Retina 12" laptophoz.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií