AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LandingZONE USB-C Hub pre MacBook Pro – Space Gray

Zobraziť katalóg
LandingZONE USB-C Hub pre MacBook Pro – Space Gray
Dokovacia stanica – pre MacBook Pro, 1× USB-C (rýchlosť prenosu 40Gb/s s podporovaným rozlíšením až 5K@60Hz), 1× USB-C (rýchlosť prenosu 5Gb/s), 1× HDMI (podporované rozlíšenie 4K@30Hz), 2× USB 3.1 Gen 1 (rýchlosť prenosu 5Gb/s), podpora napájania periférií, 1× čítačka SD kariet (UHS-I 104MB/s), priechodné napájanie s max. 100W, precízne CNC spracovanie
Kód:  LZO110 Produktové číslo:  LZOH001G Stránky výrobcu
LandingZONE USB-C Hub pre MacBook Pro – Space Gray Predaj skončil

LandingZONE USB-C Hub pre MacBook Pro – Space Gray


Veľmi praktická dokovacia stanica LandingZone USB-C Hub pre MacBook Pro

Dokovacia stanica LandingZone USB-C Hub je vytvorená tak, aby vášmu MacBooku Pro poskytla dokonalé vyriešenie prenosného pripojenia. LandingZone USB-C Hub sa pripojí k dvom bočným portom MacBooku, čím získate možnosť využiť šesť ďalších konektorov. K dispozícii tak budete mať USB-C port s rýchlosťou až 40 Gb/s a podporovaným rozlíšením až 5K 60 Hz, HDMI port, slot pre SD kartu, 2× USB 3.1 a ďalší USB-C port. USB-C passthrough priechodný port vám umožní napájanie s maximálne 100 W pre dobíjanie MacBooku plnou rýchlosťou.



5 dôvodov k zakúpeniu USB-C HUB LandingZONE

  • Rozširujúci USB-C Hub pre MacBook Pro jednoducho schováte do batoha
  • K pripojeniu stačia dva bočné porty MacBooku Pro – žiadne ďalšie káble
  • K dispozícii máte celkom 6 ďalších konektorov – HDMI, USB-A, USB-C
  • Precízne CNC spracovanie skvelo ladí s dizajnom Apple zariadení
  • Perfektná stabilita a kompatibilita prepojenia HUBU s MacBookom


LandingZONE USB-C Hub je kvalitný a stabilný

LandingZONE USB-C Hub tiež perfektne rieši fyzické spojenie s vaším MacBookom. Pogumované lišty na spodnej strane USB-C Hubu zvyšujú celkovú stabilitu prepojenia a zabraňujú nechcenému vysunutiu. Vysoko kvalitný metalický povrch a precízne CNC spracovanie urobí z LandingZONE USB-C Hubu cenného spoločníka vášho MacBooku. 



Modely MacBook pracujúce s LandingZONE USB-C Hub

LandingZONE USB-C Hub pracuje s 13" a 15" MacBook Pro s dotykovým ovládačom Touch Bar (Model A1706 a A1707) uvedenými na trh v roku 2016 a 2017 a ďalej s 13" MacBook Pro bez dotykového ovládača (Model A1708) z roku 2016 a 2017.

Parametre pripojenia:

  • 1× USB-C priechodný port – prenosová rýchlosť 40 Gb/s, video výstup 5K 60 Hz, napájanie 100 W
  • 1× HDMI port – 4K video výstup 30 Hz
  • 1× USB-C 3.1 Gen 1 port – rýchlosť prenosu 5 Gb/s
  • 2× USB-A 3.1 Gen 1 porty – rýchlosť prenosu 5 Gb/s
  • 1× čítačka SD kariet rýchlosť prenosu 104 Mb/s, podpora SD UHS-I
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LandingZONE USB-C Hub pre MacBook Pro – Space Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LandingZONE USB-C Hub pro MacBook Pro - Space Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LandingZONE USB-C-Hub für MacBook Pro - Space Grey. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LandingZONE USB-C-Hub für MacBook Pro - Space Grey. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LandingZONE USB-C Hub a MacBook Pro számára - Space Grey.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií