Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lark Ultimate 8i 3G Black

Zobraziť katalóg
Lark Ultimate 8i 3G Black
Tablet - Intel Atom Quad Core Z3735F 1.33GHz, dotykový 8 "1280x800 IPS, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, WiFi, Bluetooth, 3G modem, kamera predné 2MPx + zadné 2MPx, batérie 4500mAh, Windows 10
Kód:  LRK002n Produktové číslo:  5901592833098
Lark Ultimate 8i 3G Black Predaj skončil

Lark Ultimate 8i 3G Black

Najnovšie zástupca lacných tabletov je aj napriek nízku cenu nabitý modernými technológiami. K pohonu využíva moderné štvorjadrový procesor Intel Atom Z3735F. Mozog tabletu pracuje na frekvencii 1,33 GHz, ale v prípade potreby dokáže pretaktovať výpočtovej jadro až na 1,83 GHz. Aj napriek nemalý výkon je spotreba procesora pod hranicou štyroch wattov. V čipu je tiež ukrytá integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, ktorá sa postará o všetky multimediálne činnosti.

kľúčové vlastnosti

  • Výkonný štvorjadrový procesor Intel
  • Úsporná grafická karta HD Graphics
  • Predinštalovaný operačný systém Windows 10
  • Viac farebných prevedení
  • 3G modem

skvele vybavený

Tablet je poháňaný moderným operačným systémom Windows 10 Home, ktorý je uložený na internej pamäte s kapacitou 16 GB. Svižnú odozvu systému zabezpečuje operačnú pamäť DDR3 s kapacitou 1 GB. Vaše dokumenty, fotografie či videá môžete samozrejme ukladať na pamäťovú kartu. O zobrazenie obsahu sa stará dotykový displej s viac ako miliónom bodov. IPS panel zaistí verné farby a široké pozorovacie uhly. Pre spojenie so svetom je tablet samozrejme vybavený 3G modemom, Wi-Fi a Bluetooth.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lark Ultimate 8i 3G Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lark Ultimate 8i WIN 3G Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lark ultimative 8i WIN 3G schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lark ultimative 8i WIN 3G schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lark Végső 8i WIN 3G Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií