AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Lavazza Oro, zrnková, 1000 g 2×

Zobraziť katalóg
Lavazza Oro, zrnková, 1000 g 2×
Káva – zrnková, 100% Arabica, pôvod Stredná Amerika, hmotnosť balenia 1000 g
Kód:  KAV0010bun

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lavazza Oro, zrnková, 1000 g 2× Predaj skončil

Lavazza Oro, zrnková, 1000 g 2×

Stredne pražená zrnková káva Lavazza Oro, 100 % Arabica so sladkou, intenzívnou chuťou a nezameniteľnou arómou. Intenzívna aromatická chuť pre skutočných milovníkov kávy. Káva je vhodná na všetky spôsoby prípravy. Kávové zrná pochádzajú z oblastí Južnej Ameriky. Kávovníky, z ktorých arabika pochádza, sa pestujú v overených oblastiach sveta, v krajinách, ktoré sa produkciou kávy zaoberajú už stáročia, v krajinách, ktoré pestovať kávu jednoducho vedia. A to skutočne tú najkvalitnejšiu, najlepšiu. V čom tkvie tajomstvo ich osobitej a plnej chuti? Z veľkej časti spočíva v spôsobe praženia, keď sú čerstvo upražené zrná v priebehu niekoľkých sekúnd vákuovo zabalené a nestratia tak nič zo svojej vône a chuťových vlastností.

100 % Arabica

Semená kávy arabika sú celkom veľké. Väčšie ako napríklad pri robuste, ďalšom veľmi obľúbenom a rozšírenom druhu kávy. Veľké zrnká arabiky sú pomerne náročnejšie na spracovanie, konkrétne na praženie. Aby chuť i vôňa kávy boli vždy úplne čerstvé, je najlepšie kúpiť kávu zrnkovú a tesne pred jej prípravou si pomlieť potrebnú dávku. Väčšina kávovarov je vybavená mlynčekom na kávu. Skutoční milovníci kávy chcú oveľa viac ako lyžičku vyprchanej zmesi a vriacu vodu z kanvice.

Typ:
Stredne pražená zrnková káva

Zloženie:
100 % Arabica

Hmotnosť:
2× 1 000 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lavazza Oro, zrnková, 1000 g 2× Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lavazza Oro, zrnková, 1000g 2x.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií