Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lea MemoPadME572C

Zobraziť katalóg
Lea MemoPadME572C
5 2 hodnotení
Puzdro na tablet ASUS MeMoPad ME572C, materiál: umelá koža, zatváracie, tvrdé, výrezy na konektory a tlačidlá, integrovaný stojan a priestor na kreditnú kartu
Kód:  SB801w7 Produktové číslo:  MemoPad ME572C

Lea MemoPadME572C

Elegantné a praktické puzdro pre tablet Asus MeMoPad ME572C. Vďaka knihovému systému a zásuvnej konštrukcii puzdro plnohodnotne ochráni vaše zariadenie pred pádmi, poškriabaním a ďalším poškodením zo všetkých strán. Obal je tvorený z umelej kože s drsnejším povrchom, takže sa príjemne drží v ruke. Špeciálny pásik poskytuje bezpečný úchop bez obáv z vykĺznutia tabletu z vašich rúk. Slot určený na zasunutie stylusu zariadi, že tento doplnok už nikdy na svojich cestách nestratíte. Ohnutím prednej strany obalu sa dá docieliť vytvorenie praktického stojančeku, s ktorým dostáva sledovanie filmov alebo hranie hier úplne nový rozmer. Nechýbajú precízne umiestnené výrezy na dôležité konektory, tlačidlá a otvor na fotoaparát.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Použitie
Každodenný Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Použitie
Každodenný Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Rozmery

Max. veľkosť tabletu
8" Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu, Integrovaný stojan, Výrezy na konektory a tlačidlá Hotovo!

Modelový rad

Modelový rad
Lenovo Tab M Hotovo!

Typ a materiál

Typ
Pevné puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Ochrana displeja proti poškriabaniu, Stojanček Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, absolutně nejde dohledat na stránkách nějaký kontakt, jako třeba e-mail nebo telefon. Potřebuji zjistit vnitřní rozměry pouzder: SB801w7, GX40G92661 a SB801w62 abych je mohl porovnat, které by bylo nejvhodnější pro můj tabet. Jelikož už přes hodinu hledám info o zboží, které na stránkách vůbec nemáte, očekávám alespoň odpověď v co nejkratší době. Děkuji

Diskusia a poradňa k Lea MemoPadME572C
Príslušenstvo pre Lea MemoPadME572C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea MemoPadME572C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea MemoPadME572C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea MemoPadME572C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea MemoPadME572C.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií