Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Alzaboxy Q1 Stellar Blade

Lea Switch 4 in 1 joy-con charger

Zobraziť katalóg
Lea Switch 4 in 1 joy-con charger
Nabíjačka – pre Nintendo Switch
Kód:  SB805z73 Produktové číslo:  switch4in1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lea Switch 4 in 1 joy-con charger Predaj skončil

Lea Switch 4 in 1 joy-con charger

Vlastníte viac konzol Nintendo Switch? Trápi vás zdĺhavé nabíjanie ovládačov Joy-con? Ak áno, je tu pre vás rýchle a spoľahlivé riešenie. Nabíjačka od spoločnosti Lea zaistí spoľahlivé a rýchle nabíjanie až 4 Joy-con ovládačov. Zároveň vás táto nabíjačka upozorní LED diódami, či sú už ovládače plne nabité. Aj vďaka svojmu nízkemu profilu, možno nabíjací dock umiestniť prakticky kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchle nabíjanie až 4 ovládačov zároveň
  • Kvalitné spracovanie
  • LED indikátor o stave nabitia
  • Nízky profil nabíjacieho doku
 

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Switch Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Switch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Po koupi jsem zjistil že se nejedná o originální. Fotky docela lžou ani to logo switch na něm není. Krabice také jiná. -- Je šedivý a nemá na sobě logo switch.

Diskusia a poradňa k Lea Switch 4 in 1 joy-con charger
Príslušenstvo pre Lea Switch 4 in 1 joy-con charger Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea Switch 4 in 1 joy-con charger. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea Schalter 4 in 1 Ladegerät Freude-con. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea Schalter 4 in 1 Ladegerät Freude-con. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea Switch 4 in 1 joy-con charger.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií