Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaPlus maličkosti sk

Leef Access

Zobraziť katalóg
Leef Access
4,9 23 hodnotení
Čítačka kariet pre microSD karty, kompatibilná s microUSB 2.0 určená na rozšírenie pamäte telefónu alebo tabletu, LED indikátor, vodeodolná, prachu vzdorná. Jelly Bean 4.1 a vyššie
Kód:  JU320l6 Produktové číslo:  LACM0WN00E6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leef Access


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
MicroSD čtečka Leef Access

MicroSD čítačka Leef Access

Čítačka Leef Access microSD vám dáva možnosť zachytávať a zdieľať veľké množstvo zážitkov z microSD karty na váš tablet alebo telefón so systémom Android.


Zdieľajte svoje zážitky

Nech už máte akýkoľvek mobilný telefón, na všetky fotky, videá a aplikácie nie je nikdy dostatok miesta. Leef Access inovatívna mobilná microSD čítačka s microUSB konektorom na jednom konci a plnohodnotným USB 3.0 konektor na druhom konci.

Ako bonus ponúka ešte jeden microSD slot navyše. Leef Bridge bol skonštruovaný primárne pre zariadenia so systémom Android 4.1 a vyšším a zapnutým USB OTG systémom.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sdílejte své zážitky

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pro aktivní životní styl

Pre aktívny životný štýl

Rozšírte svoje možnosti zdieľania fotografií, ukladania muziky alebo sledovania filmov s kýmkoľvek a kedykoľvek. S Leef Access nepotrebujete žiadne dátové pripojenie, káble, Wi-Fi alebo dodatočné zdroje elektrickej energie. So svojimi súbormi môžete manipulovať akokoľvek chcete - a to bez pripojených káblov.


Odolné proti práčkam

Všetky produkty Leef sú odolné proti vode, nárazu a prachu, tak aby ochránili vaše spomienky nedotknuté. Väčšina ostatných USB flashek ponúka len obmedzenú pamäť, zato Leef ponúka pamäť čo možno najväčšiu. Výsledkom je rýchlejšie a spoľahlivejšie úložisko vašich zážitkov. Navyše si už pred praním nikdy nebudete musieť kontrolovať vrecká.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Odolné proti pračkám

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
3 cm Hotovo!
Výška
0,9 cm Hotovo!
Hĺbka
2 cm Hotovo!
Rozhranie čítačky
USB 2.0 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
micro SD Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
3 cm Hotovo!
Výška
0,9 cm Hotovo!
Hĺbka
2 cm Hotovo!

Typ a pripojenie

Rozhranie čítačky
USB 2.0 Hotovo!

Podpora pamäťových kariet

Typ pamäťovej karty
micro SD Hotovo!

Počet slotov

Počet slotov
1 × Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali bude tato externí čtečka fungovat s telefonem Microsoft Lumia 535 Dual sim s Windows Phone 10. Děkuji Jan Bekr

Diskusia a poradňa k Leef Access
Príslušenstvo pre Leef Access Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leef Access . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leef Access. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leef Access. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leef Access.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií