PET Rapture

Leef iBRIDGE 128 GB

Zobraziť katalóg
Leef iBRIDGE 128 GB
4,7 66 hodnotení
USB kľúč – USB 2.0 + lightning konektor (8-pin), rýchlosť čítania 20 MB/s, pre iPhone/iPad
Kód:  JU320l4h Produktové číslo:  LIB000KK128E6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leef iBRIDGE 128 GB

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
Leef banner
 

Prečo kúpiť tento produkt?

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
iBRIDGE
 

Štýlové a elegantné zariadenie Leef iBridge je pre vás to pravé riešenie, ak ho potrebujete rozšíriť pamäť vášho zariadenia so systémom iOS. Ergonomický tvar "J" ponúka používateľom Apple príjemné a elegantné krivky okolo zadnej časti zariadenia.

Táto fotka je z kolorového poľa zakázaná a v ňom sa nezobrazí.
iBRIDGE
 

Flexibilita a rýchle zdieľanie

Flash Drive Leaf iBridge jednoducho pripojte priamo do kompatibilných zariadení Apple s bleskovým konektorom. Vďaka flexibilnej časti môžete ľahko pripojiť svoj disk Flash do vášho zariadenia, aj keď je vybavený ochranným krytom, a druhá strana ponúka vysokorýchlostný konektor USB 2.0 pre rýchle zdieľanie obsahu na platformách Mac alebo Windows PC.


Leef iBridge nemá vlastnú internú batériu a zálohovanie 500 fotografií spotrebuje menej ako 1 % kapacity batérie iPhone.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Opravdu je tento výrobek kompatibilní s iphone a formáty HEIV a HEIC ???!!! Používal jsem 64GB verzi a přestal fungovat a nemyslím že je vhodné nabízet něco co není kompatibilní...Zahraniční podpora slibuje že na tom začnou pracovat( po té co už několik měsíců je pamět pouze jenom jako klíčenka...)

Dají se přehrávat filmy z leafu na iphone a ipadu v programu VLC? Dále by mne zajímalo jestli se dá při připojení k ipadu, připojit přes kabel nabíječka a přes leaf nabíjet. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Leef iBRIDGE 128 GB
Príslušenstvo pre Leef iBRIDGE 128 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leef iBRIDGE 128GB . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Leef iBRIDGE 128 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leef iBRIDGE 128 Gigabyte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leef iBRIDGE 128GB.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií