Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LEGO Batman Movie Batgirl

Zobraziť katalóg
LEGO Batman Movie Batgirl
Detské hodinky detské, strojček Quartz, priemer ciferníka 23 mm, materiál remienka plast, vodotesnosť 50 m (5 atm), motív s batmanom, sklíčko minerálne
Kód:  HRAif0179 Produktové číslo:  5060286802113 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Batman Movie Batgirl

Majte svojho obľúbeného hrdinu vždy pri sebe! S týmito štýlovými hodinkami značky LEGO® si ho budete môcť vždy pripomínať. Remienok má 22 plastových častí, ktoré je možné ľubovoľne rozoberať a tým ho podľa potreby skrátiť, či predĺžiť. Hodinový strojček Quartz a minerálne sklo odolné proti poškriabaniu sú zárukou dlhodobej kvality. Hodinky sú vodoodolné, takže sa len tak nepoškodia. Súčasťou balenia je aj tematická LEGO postavička, ktorú je možné nosiť samostatne, alebo pripnúť na remienok.

Kľúčové vlastnosti

  • Remienok je možné ľahko skrátiť, či predĺžiť podľa obvodu ruky
  • Originálny a skvelý dizajn
  • Minerálne sklo odolné proti poškriabaniu
  • Kvalitný hodinový strojček Quartz
  • Vodoodolné napríklad pri postriekaní vodou či umývaní rúk
  • Súčasťou balenia je LEGO figúrka postavičky

Originálny doplnok

Na ciferníku je vyobrazená Batgirl, ženský náprotivok Batmana, ktorá sa rovnako ako on stará o poriadok a pokoj v meste. LEGO figúrku, ktorá je súčasťou balenia, je možné ľahko pripnúť na remienok hodiniek a vytvoriť tak ešte originálnejší vzhľad, ktorý vás len tak neomrzí. Remienok sa dá ľahko skrátiť, alebo predĺžiť vďaka pripojeným náhradným dielom, takže bude skvele sedieť deťom akejkoľvek vekovej kategórie.

Odporúčaný vek:
6 +

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Deti Hotovo!
Určenie
Detské Hotovo!
Poznáte z
Batman Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Deti Hotovo!

Určenie

Určenie
Detské Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Batman Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Batman Movie Batgirl Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Watch Batman Movie Batgirl. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Batman film Batgirl karóra.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií