Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

LEGO Duplo 6133 Den závodu

Zobraziť katalóg
LEGO Duplo 6133 Den závodu
5 3 hodnotení
Stavebnica 26 dielikov, odporúčaný vek od 2-5 rokov
Kód:  LO009k Produktové číslo:  5702014832596 Stránky výrobcu
LEGO Duplo 6133 Den závodu Predaj skončil

LEGO Duplo 6133 Den závodu

LEGO Duplo 6133 Deň závodu je veselá a veľmi zábavná stavebnice Lego, ktorá je vhodná pre všetky deti od 2 do 5 rokov veku. Táto stavebnica s nádychom tradície prináša malým staviteľom atmosféru automobilových pretekov. Celé mesto prišlo podporiť svoj tím vo Veľkej cene. Favoritmi závodu sú Blesk McQueen a Jeff Corvetta. Akonáhle sa zdvihne zástavku, niet návratu, závod je začatý. Kolegovia v depe sú napnutí ako struny, kto nakoniec zvíťazí a prvý pretne cieľovú čiaru. Sada obsahuje 26 dielikov a dve autá.

Lego je ideálnym partnerom pre Vašich najmenších, zábavnou formou napomáha k rozvoju jemnej motoriky, rozoznávanie tvarov, farieb a fantázie, prinesie Vašim ratolestiam hodiny veselej zábavy.

Špecifikácia:

Výrobok je vhodný pre deti od 2 do 5 rokov veku.

Obsah balenia:
26 dielikov
2 Disney Cars

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Duplo 6133 Den závodu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Duplo 6133 Den závodu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Duplo 6133 Den závodu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Duplo 6133 Den závodu.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií