Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

LEGO Ninjago 70732 Mesto Stiix

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70732 Mesto Stiix
Stavebnica 1069 dielikov, odporúčaný vek od 8 - 14 rokov
Kód:  LO1299 Produktové číslo:  5702015347297 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70732 Mesto Stiix Predaj skončil

LEGO Ninjago 70732 Mesto Stiix

Lego NINJAGO v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ho zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálny pre malé dobrodruhov od 6 do 14 rokov.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 8 do 14 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • Inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boja ninjov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov 1069

mesto Stiix

Dobrodružstvo hrdinských NINJA pokračuje v tajomnom a strašidelnom meste Stiix! Je potrebné sa prebojovať až k monumentálnemu chrámu, ale nebude to jednoduché, pretože na ceste číhajú rôzne nástrahy, pasce a hlavne nepriatelia. Hneď, ako sa priblížite na Nyině rýchločlny, musíte bojovať s upírmi. Vzápätí je jeden z ninjov zajatý a vsadený do väzenia, musíte ho teda oslobodiť. Bude ale potrebné nájsť a otvoriť tajný vchod o chráme, v ktorom čaká nebezpečné prepadlo a zlý Zelený ninja, ktorého treba poraziť a zmocniť sa zvitku Airjitzu.

Obsah balenia:
8 minifigúrok - Kai, Jay, Nya, Evil Green Ninja, Chain majster Wrayth, Scythe majster Ghoultar, Duch bojovníka Cyrus a Duch Ninja Ming
Chrám - prístavné stanice, upraviteľný žeriav s otváracou mrežou nindža väzenia, tajný otváracia vstup cez horskú stenu, skrytý kostlivec, obchod s mečom vzduchu, rôzne zbrane, tajná kniha a kryštál, strážnej miestnosť s padacími dverami, navyše stôl, stoličky, hrnček, fľaša a zvitok Airjitzu, otočný vystrelovač duchov bômb na streche a priesvitné zeleňou pavúky
Prízračnej loď - posuvná látková plachta, 4 vystreľovací, sud s náradím, väzenia
Hliadka - veterný mlyn s otáčacími čepeľami sekier, upraviteľný rebrík a truhla s pokladom, cestička a otáčacia dialo na prízračnej bomby
Nyin motorový čln - dva vystreľovací, dva odnímateľné meče, zlaté detaily nindža čepele a priesvitný plamenný výfuk

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70732 Mesto Stiix
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70732 Město Stiix. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70732 Die Stadt Stiix. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70732 Die Stadt Stiix. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70732 Stiix városa.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií