Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle
4,8 8 hodnotení
Stavebnica 188 dielikov, odporúčaný vek od 7 - 14 rokov
Kód:  LO569j Produktové číslo:  5702015347525 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle Predaj skončil

LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle

Stavebnica LEGO Bugina do džungle je určená pre deti od 7 do 14 rokov. Obsahuje 188 dielikov vrátane dvoch postavičiek bojovníkov Kapa a Lloyda. K figúrkam patria aj rôzne zariadenia a výzbroj. Zo stavebnice môžete postaviť buginu určenú na jazdenie v džungli. Má vstavané tlmiče, veľké gumové kolesá, ktoré jej tak umožňujú bezpečnú a rýchlu jazdu v ťažkom a neprehľadnom teréne džungle. Posaďte zeleného Nindža Lloyda za volant buginy a vyrazte spoločne za Kapa, ktorý drží vo svojej moci Nefritovú čepeľ.

Kapa ukryl hlboko v džungli Nefritovú čepeľ a prikoval ju reťazou ku kamennému pilieru. Samotný Kapa ju bráni ozbrojený nebezpečnou obojstrannou dýkou, ktorú obratne ovláda. Lloyd tak musí prekonať nebezpečný terén džungle a potom poraziť protivníka v podobe Kapa a zmocniť sa tak nefritovej čepele. Jeho bugina je vyzbrojená mocnou dvojitou vystreľovacou zbraňou. Obaja protivníci sú pripravení tvrdo bojovať a nepripustiť svoju porážku.

Len vaše dieťa môže rozhodnúť o začiatku i konci tejto bitky. Váš malý bojovník sám rozhodne, kto bude víťaz a kto porazený. Príbeh celkom iste doplní o svoje predstavy a ďalšie dobrodružné zápletky. Stavebnica tak pomôže vášmu dieťaťu vo vyplnení jeho voľného času a navyše mu umožní rozvíjať svoju predstavivosť a fantáziu. Môže si hrať samo alebo do hry zapojiť svojich kamarátov, prípadne i príslušníkov rodiny. Doprajte vášmu dieťaťu vytvárať dobrodružné príbehy, ktoré ho budú baviť!

Počet dielikov:
188

Odporúčaný vek:
7 - 14 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70755 Bugina do džungle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70755 Buggy für den Dschungel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70755 Buggy für den Dschungel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70755 babakocsi a dzsungelben.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií