Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Essential B50-10

Zobraziť katalóg
Lenovo Essential B50-10
Notebook 15.6 " 1366 x 768 px, RAM 4 GB, SATA 500 GB DVD±RW, Windows 8.1
Kód:  AR0009608 Produktové číslo:  80QR0004FR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Essential B50-10 Predaj skončil

Lenovo Essential B50-10

Pentium® Quad Core™ Processors.\nThe B50 is powered by the Pentium Quad Core family of mobile processors. They're fast, powerful, specifically designed with mobility in mind, and use less power than similar processors.\n\nWindows 8.1 with Bing (optional)\nThe B50 comes with the option of Windows 8.1 with Bing Smart Search pre-installed. It’s a great way to get the most out of your B50. Find the results you want fast. Weather, News, Finance, Sports, Maps and Travel are all at your fingertips with one simple search.\n\nThin & Light\nWhether traveling on business or living the life of a busy student, the Lenovo B50 is perfect for your lifestyle. Weighing in at only 2.3kg (about 5 pounds) and 22.6mm thick (only 1 inch!), it’s ideal for on-the-go productivity.\n\nAmple Storage\nThe B50 comes with up to 500GB installed. That’s more than enough space to store all of your documents, music, presentations, and photos. And with up to 8GB of memory, there’s no task the B50 can’t handle with ease.\n\n15.6" Anti-Glare Screen\nWith a big 15.6” anti-glare screen and stunning 1366x768 resolution, you can work more efficiently and productively without any display glitches.\n\nIntegrated Webcam\nA built-in webcam and mic make teleconferencing and on-line chats a breeze.\n\nPriced With the Cost-Conscious in Mind\nYou simply will not find a better value than the Lenovo B50. It delivers world-famous Lenovo quality at a cost that anyone can afford. It's a great way to leverage the power and reliability of a Lenovo laptop at an entry-level price.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
2,16 GHz (2 160 MHz) Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!
Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,16 GHz (2 160 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
3,91 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
500 GB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Essential B50-10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Essential B50-10.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií