AD homeoffice 2024_Q2_HP_PC/Notebooky (HP Q2)_Ucho

Lenovo Essential B71-80

Zobraziť katalóg
Lenovo Essential B71-80
Notebook i5-6200U, 1600 x 900 px
Kód:  AR0002781 Produktové číslo:  80RJ0000MB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Essential B71-80

Up to 6th Gen Intel® Core™ Processors\nThe new standard for PC performance has arrived with Intel® 6th Gen Core™ processors. This blazing fast, feature-packed processor family with built-in security is ready to take your productivity, creativity, and 3D gaming to the next level. What’s more, by enabling the exciting Windows 10 features, 6th Gen Intel Core processors empower you to unleash your imagination and explore the possibilities.\n\nUp to Windows 10 Pro\nWindows 10 Pro is designed to empower you and your business. It allows you to do great things across your devices securely with anyone, anywhere, and at any time. Fitting a variety of budgets, it's also very easy to use. So you can get more done right from the start.\n\nDesigned to Suit Your Needs & Budget\nWith a choice of integrated or discrete graphic, plus up to the latest Intel® Core™Series processors, the Lenovo B71 laptop PC comes in many configurations. Simply choose the computing and gaming options you need.\n\nUp To 17" HD+ Display\nThe Lenovo B71 boasts the option of a 17" HD (1600 x 900) display — delivering bright, glare-free visuals. Working long hours doesn't have to mean eye fatigue, and the B71 is a great, cost-conscious way to leverage a powerful, business-friendly machine.\n\nStereo Speakers with Dolby® Advanced Audio™\nWhether you're listening to a presentation or enjoying a movie, Dolby® Advanced Audio™ Certification gives you an immersive surround sound experience. This technology increases audio clarity for VOIP applications, maximizes volume output without distortion, and improves dialogue clarity when watching videos.\n\nConnectivity Options\nThanks to 802.11 ac WiFi connectivity and optional Bluetooth® 4.0, you can enjoy fast Internet access wherever your business takes you.\n\nIntegrated Webcam\nWith up to 1 MP HD video, the built-in webcam and mic help to make web conferences or online video chats easier and more enjoyable.\n\nFast Data Transfer\nMove data between the Lenovo B71 and other devices quickly with USB 3.0. Up to ten times faster than previous USB technologies, it's also backward-compatible.\n\nAmple Storage\nWith storage options of up to 1TB HDD, 1TB Hybrid SSHD, or 128G SSD, you won't have to worry about where to put all your data, videos, presentations, and photos.

Parametre a špecifikácia

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Hmotnosť
3 kg Hotovo!
Šírka
418 mm Hotovo!
Hĺbka
292,6 mm Hotovo!

Procesor

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
3 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
418 mm Hotovo!
Hĺbka
292,6 mm Hotovo!

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Essential B71-80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Essential B71-80.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií