Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lenovo Essential G50-80

Zobraziť katalóg
Lenovo Essential G50-80
Notebook i5-5200U, 1366 x 768 px
Kód:  AR0002788 Produktové číslo:  80KR0016US Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Essential G50-80

POWER FOR YOUR DAY-TO-DAY\nThe Lenovo G50 has what you need to manage your day-to-day: store all of your files and multimedia; entertain yourself and others with music and movies; surf the Web; balance your accounts; stay in touch. Ultra-reliable, ultra-sleek and boasting a few premium extras, the G50 is more than just another run-of-the-mill laptop.\n\nWATCH\nWith bright, crisp visuals in 16:9 widescreen format, alongside stereo speakers backed by Dolby® Advanced Audio™, you'll enjoy a fuller, more satisfying entertainment experience. Want to share with others or kick back in front of the big screen? You can stream video to a larger device by utilizing integrated HDMI output\n\nBROWSE\nThe Lenovo G50 makes it even easier to browse and interact with your device. Optimized for Windows 8.1, you can toggle charms and apps, switch between apps, rotate, zoom, and use other functions with various easy swipes and gestures. And with its acclaimed AccuType keyboard, you'll enjoy a more fluid, spacious, comfortable, and accurate typing experience than standard keyboard designs.\n\nSTORE\nThe Lenovo G50 comes with expansive, internal HDD storage so you won't have to worry about losing data, videos, music or photos. What's more, you'll transfer data for on-the-go faster than ever before with premium USB 3.0 SuperSpeed technology\n\nCONNECT\nStay in touch with friends, families or colleagues. The Lenovo G50 ensures you won't miss a beat in the conversation with stutter-free WiFi connectivity and an integrated 720p HD webcam.

Parametre a špecifikácia

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Kapacita batérie
32 Wh Hotovo!
Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!
Šírka
384 mm Hotovo!

Procesor

Počet jadier procesora
2 × Hotovo!

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
32 Wh Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,5 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
384 mm Hotovo!
Hĺbka
265 mm Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Essential G50-80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Essential G50-80.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií