Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Lenovo IdeaCentre 200-01IBW Tiny White

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre 200-01IBW Tiny White
4,5 4 hodnotení
Počítač - Intel Core i3 5005 Broadwell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 5500, HDD 500GB 5400 otáčok, USB 3.0, WiFi, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit
Kód:  TI305l5g Produktové číslo:  90FA0031CK Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre 200-01IBW Tiny White

Aj vo veľmi malej kompaktnej skrini sa môže skrývať počítač, ktorý bohato pokryje požiadavky mnohých používateľov. Ak netúžite po extra výkone a počítač vám slúži predovšetkým na multimediálne účely, kancelársku prácu a na surfovanie po internete, tak Lenovo IdeaCentre 200 je počítač presne pre vás. S plnohodnotným procesorom Core i3 a širokým spektrom modernej konektivity zvládne miniatúrny PC všetky úlohy prekvapivo rýchlo. Súčasťou balenia je aj USB klávesnica spoločne s optickou myšou, vďaka ktorým je možné počítač komfortne ovládať.

Kľúčové vlastnosti

  • Minimalistické rozmery a možnosť prichytenia k monitoru cez VESA
  • Nízka spotreba
  • Bezdrôtové WiFi podporujúce veľmi rýchly štandard ac
  • USB 3.0 konektory na prednej i zadnej strane
  • Predinštalovaný moderný systém Windows 10

Vysoký výkon v malom tele

Všetko riadi dvojjadrový procesorIntel Core i3 5005U patriaci do rodiny Broadwell. Jeho hlavnou prednosťou je vysoký výkon v kombinácii s minimálnou spotrebou. Súčasťou procesora je taktiež integrované grafické jadro Intel HD Graphics 5500 starajúce sa o plynulý chod grafického prostredia operačného systému a akceleráciu videí vo vysokom rozlíšení.

Široká konektivita

Monitor s vysokým rozlíšením obstará DisplayPort, zatiaľ čo pripojením HDMI kábla z televízora vo vašej obývačke sa IdeaCentre 200 premení na úžasné multimediálne centrum. Pripojenie na internet zabezpečí gigabitový LAN port alebo vstavaná WiFi. Dáta môžete prenášať prostredníctvom bluetooth alebo cez vysokorýchlostné USB 3.0, ktoré sú tu hneď štyri.

 

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 5005U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 5005U Broadwell Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 5500 Hotovo!

Grafická karta

Počet stream procesorov
24× Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1168 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 a/c Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Biela Hotovo!
Veľkosť skrine
Mini Tower Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
16 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
34,5 mm Hotovo!
Výška
179 mm Hotovo!
Hĺbka
182,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
1 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky počítače Lenovo IdeaCentre
» Všetky počítače s Windows 10
» Všetky Domáce PC a Multimediálne PC
» Všetky HTPC, Android PC, Raspberry Pi, Mini PC s Windows a Mini PC k TV
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy
» Všetky Kancelárske PC zostavy, Pracovné stanice a PC na strih videa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych práci na tomto počítači urychlila. Můžete mi prosím poslat odkaz, jaký typ paměti bych měla objednat? Mockrát děkuji

Dobrý den, je možno nainstalovat výkonnější grafickou kartu?

Dobrý den. Jak se mám zbavit nápisu na displeji, abych si přihlásil Windows. Prolíná se mi do jakékoli stránky.Díky za odpověď.MV

Dobrý den, jak mám aktivovat OS Win 10? V balení nebylo žádné DVD a aktivačním kódem a když chci aktivovat v nastavení systému, hlásí chybu, že je již používán na jiném PC. Děkuji

Is there possibility to have nonCZ windows 10?

Dobrý den, potřeboval bych na tomto stroji nahradit 64 bitovou verzi Windows verzí 32 bitovou (používám SW, který na 64 bit běží pouze v emulátorech, což nechci). Na stránkách výrobce je sekce podpory rozdělena pouze na Windows 7 64 bit a Windows 10 64 bit. Existují ovladače od Intelu, které by šly použít? Má s instalací Win32 někdo zkušenost a jaké problémy lze případně očekávat? Děkuji

Dobrý den, potřeboval bych vědět, jaké má toto PC maximální výstupní rozlišení obrazu.

Dobrý deň, Nikde sa nepíše či je možné pripojiť viac obrazoviek. A mať na nich rozšírený (nie duplikovaný) obraz. Mám dva monitory s HDMI výstupom. Zariadenie má HDMI a DP port pričom by som využil redukciu DP na HDMI. Sú výstupy HDMI a DP na sebe nezávislé a je možné mať rozšírený obraz na dva monitory? A je možné mať na jednej obrazovke pustený napr. VLC media player a na druhej internetový prehliadač. Alebo vysielajú ten istý duplikovaný obraz len s iným tvarom konektoru. Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je možné rozšířit u toho PC paměť na 8GB RAM, bude tam na toto volný slot (tedy 4GB(již jsou) + 4GB(přikoupil bych) )? Prosím doporučte typ takové paměti - kompatibilní s tímto PC. Děkuji.

Dobrý den, uvažuji o koupi minipočítače Lenovo IdeaCentre 200-01IBW Tiny. Kód: TI305l5g Prod. číslo: 90FA0031CK. https://www.alza.cz/lenovo-ideacentre-200-01ibw-tiny-white-d4072007.htm? (Počítač - Intel Core i3 5005u Broadwell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 5500, HDD 500GB 5400 otáček, USB 3.0, WiFi, USB klávesnice a myš, Windows 10 Home 64bit.) Počítač podle popisu na internetu, má 2ks slotů RAM z toho je jeden výrobcem obsazen 4 GB 1 600 MHz DDR3 pamětí. Lze u tohoto počítače osadit další 4 GB pamět ve dvoukanálovém zapojení pro zvýšení (propustnosti pamětí) výkonu pc? Kolik by stála práce, kdybych počítač a ram, zakoupil přes Váš obchod? Můžete mi prosím případně nějakou paměť doporučit z Vaší nabídky, která by byla ideální pro tento mini pc? Děkuji za odpověď, Ďuríček.

12
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre 200-01IBW Tiny White
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre 200-01IBW Tiny White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre 200-01IBW Tiny White.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií