PET AD homeoffice

Lenovo IdeaCentre H520

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre H520
4,5 4 hodnotení
Počítač Intel Pentium G2030 Ivy Bridge, RAM 4GB DDR3, NVIDIA GeForce GT620U 1GB, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD napaľovačka, USB 3.0, čítačka kariet, klávesnica, myš, Windows 8 64-bit
Kód:  TI306d2d Produktové číslo:  57316849 Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre H520

Kompaktný počítač Lenovo IdeaCentre H520 s cenovo výhodným pomerom výkonu i výbavy jeideálna voľba multimediálnych užívateľov. Grafická karta s čipom NVIDIA GeForce GT620U splní požiadavky na zábavu v počítačových hrách, ak nepožadujete detailné vykreslenie grafiku. Počítač poslúži tiež pre prehliadanie internetových stránok alebo dokumentov v mnohých oknách, užívanie si hudby či videa a to všetko samozrejme bez zbytočného zdržovania a so všetkým, čo by používateľ mohol potrebovať.

Výpočtový výkon má plne v réžii procesor Intel Pentium G2030 z vyspelej série Ivy Bridge, ktorý bezpečne rozhýbe predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8. O dáta sa postará disk s kapacitou 500 GB. Pre tvorenie záložných kópií či prehrávanie filmov je pripravená DVD napaľovacia jednotka, Ktorú dopĺňa čítačka pamäťových kariet, gigabitové pripojenie do siete, HDMI výstup a mnoho USB portov vrátane dvoch ľahko dostupných na čelnej časti. V balení nájdete aj elegantné klávesnicu a optickú myš.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre H520
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre H520.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií