PET PET

Lenovo IdeaCentre Q190

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre Q190
4,4 21 hodnotení
Mini PC Intel Celeron 1017 Ivy Bridge, Intel HM70, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics, HDD 500GB 5400 otáčok, WiFi, HDMI, USB klávesnica a myš, Windows 8.1 64-bit with Bing
Kód:  TI312d3g Produktové číslo:  57328798 Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre Q190

Multimediálny počítač značky Lenovo v najmenšom vyhotovení na svete! Prináša dostatok výkonu, aby slúžil ako multimediálne centrum po boku vášho televízora s HDMI portom. Kompaktné telo moderného dizajnu ľahko zapadne aj na pracovný stôl či na zadnú stranu LCD displeja systémom VESA. Výhodou Lenovo IdeaCentre Q190 je tiež výbava zahŕňajúca 8-kanálový digitálny zvuk, WiFi, pevný disk s kapacitou 500 GB aj vysokorýchlostné USB 3.0.

Funkcia Lenovo Rescue System poskytuje jednoduché zálohy dát, a tak ochráni vaše dokumenty a fotografie. Svižný chod má na starosti skvele vyvážený dvojjadrový procesor Intel Celeron 1017, ktorý dodá bohatú porciu výpočtového výkonu operačnému systému aj multimediálnym aplikáciám. Navyše jeho znížená spotreba poskytne ekonomickú návratnosť, a to vďaka značnej úspornosti oproti štandardným počítačom. Procesor disponuje grafickým čipom Intel HD Graphics, vďaka ktorému si užijete úplne plynulé prehrávanie videa vo Full HD rozlíšení aj plynule spustíte niektoré staršie hry. Počítač je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Microsoft Windows 8.1 a je možné ho ihneď začať používať.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, existuje možnost změny OS na Windows 7 u tohoto produktu TI312d3g? Děkuji LJ

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre Q190
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre Q190
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre Q190.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií