Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming
5 5 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 6600 Skylake, RAM 8GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 960 2GB, SSHD 1TB + 8GB cache na zrýchlenie chodu OS, DVD, WiFi, čítačka kariet, Windows 10 Home 64-bit
Kód:  TI309g4f Produktové číslo:  90DF003AMK Stránky výrobcu
Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming Predaj skončil

Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming

Moderne vyzerajúca skriňa s prepracovanými detailmi nenechá nikoho na pochybách, že tento stroj je určený pre zapálených hráčov. Herná beštie Lenovo IdeaCentre Y700 je vyzbrojená nabrúsenou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 960 2GB a po akcii lačným štvorjadrovým procesorom Intel Core i5 6600 Skylake. Je pripravená na nasadenie do najzáludnejších herných bitiek.

Kľúčové vlastnosti

  • Skvelý herný počítač vo vyhotovení Tower
  • Prehľadná a usporiadaná 34 l skriňa
  • Pokročilý štvorjadrový procesor Core i5 Skylake
  • Výkonná grafická karta
  • Jednoduchý upgrade bez použitia náradia
  • Vnútorné a vonkajšie LED osvetlenie

Vyrobený pre hráča

Samotným jadrom je procesor Intel Core i5 6600 z rodiny Skylake, ktorá ďalej vylepšuje výkonnostné parametre. Na základnej doske nájdeme štvoricu slotov pre DDR4  RAM pamäte a vopred je jedným modulom s kapacitou 8 GB. Na vyššom výkone má zásluhu aj hybridný disk, kombinujúci výhody plotnového disku a SSD. Grilovacia časť pojme až 1 TB vašich dát, zatiaľ čo rýchle SSD pracuje ako veľká cache (8 GB) na urýchlenie chodu systému a bleskového načítania aplikácií. Na disku je už predinštalovaný systém Microsoft Windows 10.

Konektivita a efektné LED osvetlenie

Preferujete hry či multimédiá z optických diskov? Potom pre vás dobrú prácu odvedie DVD mechanika. Jej dvierka na čele skrine sú do celkového dizajnu štýlovo zakomponované. Z konektorovej výbavy sa na čelnom paneli môžete tešiť na štyri USB, z ktorých dva sú štandardu USB 3.0, na zadnej strane objavíte to isté plus sieťový LAN konektor alebo výstupy DVI a VGA. Neprekonateľnú hernú atmosféru dotvárajú vnútorné a vonkajšie LED diódy.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dajú sa na tento pc pripojiť 1.5 sústava reproduktorov? Za odpoveď ďakujem

Dobrý deň chcel by som kúpiť tento PC len s inou grafickou kartou (GTX 1050 TI 4Gb) a s iným HDD (SSD 240Gb Kingstone). Chcem len vedieť či sa táto grafická karta dá osadiť do tohto zakladnej dosky.

Zdravim, mel bych probem. Při zakoupeni tehle PC sestavy, jsem nedostal zadne instalacni CD k zakladni desce, a program CPU-Z desku nepoznal. A jelikož mam jiste problémy s ovladaci, nevim si rady. Dekuji

Viem ze uz sa nepredava. Ale ja ho mam a chcel by som vediet aky ma typ windowsu, OEM ci FPP

Zdravím, koupil jsem si tento PC a jsem s ním nadmíru spokojen. Ale u pár her se mi stává, že když jsem v menu dané hry, ozývá se z PC pískání (když se to pohybuje okolo 1000+ fps). Podle všeho by to mohli být cívky na grafické kartě. Chci se tedy zeptat, jestli je to vážný problém, jestli by se něco mohlo stát? Předem děkuji.

Dobrý den, chtěla bych se ujistit. Má tento PC už v sobě nějakou RAM??

Dobrý den Mam problém s počítačem při hraní her u CS:GO jsem měl vždy 200 fps. Ted jsem prisel domu a najednou mam na vsech hrach 40-60 fps? Cim to je ?? V nastaveni jsem se nikde nehrabal? Muze te mi pomoct prosim? Dekuji

Na koľko fps utiahne cs:go

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaká je v tomto PC základní deska.

Dobrý deň, chcem sa spýtať že ak budem chceit upgradnuť napr. grafiku, ramku, ... tak dá sa to?

123...
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre Y700 Gaming.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií