Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming
5 3 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 6600K Skylake, RAM 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 980 4GB, SSD 120GB + sshd 1TB + 8GB cache pre zrýchlenie behu OS, DVD, WiFi, čítačka kariet, Windows 10 Home 64bit
Kód:  TI309m4e Produktové číslo:  90DD003PMK Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming

Ak hľadáte nekompromisný výkon pre hranie počítačových hier a zároveň od svojho stroja požadujete maximálnu spoľahlivosť, potom vás PC Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming doslova nadchne. Prepracovaný dizajn počítačovej skrine v sebe skrýva nemenej impozantný výkon. Základom je vysoko výkonný štvorjadrový procesor Intel Core i5-6600K s pracovnou frekvenciou až 3,5 GHz, doplnený 16 GB operačnej pamäte DDR4 SDRAM a v neposlednom rade potom aj grafickou kartou NVIDIA GTX 980. Dokonalé spracovanie zostavy je navyše doplnené efektným podsvietením.

Kľúčové vlastnosti

  • Značková herná zostava
  • Výkonný procesor Intel Core i5-6600K
  • Špičková grafická karta Nvidia GTX 980
  • Vyladená kombinácia SSD a SSHD úložisko
  • Našliapaný procesor uchváti svojim výkonom - dobre
  • Veľký disk pojme veľa filmov aj fotografií

Design vzbudzujúci rešpekt

Veľmi osobito poňatá počítačová skriňa, vás zaujme hneď na prvý pohľad, kedy ponúka nielen vycibrený dizajn, ale aj vysokú funkčnosť. Všetky komponenty sú veľmi ľahko dostupné pre údržbu a to vrátane možnosti inštalácie dodatočných komponentov bez použitia náradia či čistenia prachových filtrov. Naviac je už v základe osadená trojicou vysoko výkonných vetrákov zaisťujúcich bezproblémové chladenie aj pri najvyššom výkone zostavy. Počítač je tiež osadený vysoko efektívnym zdrojom s maximálnym výkonom 625 W.

Výkon a nič než výkon

Zostava PC Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming je stvorená s jediným cieľom a to maximálne uspokojiť vaše herné požiadavky. K tomu je náležite vybavená štvorjadrovým procesorom Intel Core i-6600K s pracovnou frekvenciou až 3,9 GHz v móde TurboBoost a navyše je doplnená nadštandardnou kapacitou operačnej pamäte 16 GB DDR4 SDRAM s možnosťou rozšírenia až na 64 GB. Zásadné pre herný výkon je potom použitá grafická karta NVIDIA GTX 980 disponujúca pamäťou 4GB GDDR5 a vysokým výkonom, ktorý vám zaistí dostatočný frame rate aj pri hraní v ultra vysokom rozlíšení.

Dáta vždy po ruke

Aj v prípade dátového úložiska sa môžete tešiť na špičkový výkon, ktorý zaisťuje kombinácia 128 GB disku SSD spolu s 1TB pevným diskom SSHD. Pevný disk SSHD okrem svojej základnej kapacity navyše disponuje aj vlastnou 8 GB NAND pamäte pre zaistenie maximálneho výkonu a rýchlosťoi prístupu. Nechýba ani optická DVD-RW mechanika pre možnosť zálohovania či prehrávania DVD.

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, V špecifikáciách nieje napísané, že by tento počítač mal 2 grafické karty ale keď sa pozrieme na obrázok tak tam sú 2 grafické karty. Má tento počítač 2 grafické karty?

Chcem sa opytať o aky tyk grafickej karty ide myslim vyrobca či msi či gigabity či aka ? A ma to priponu TI ?

pocitac ma mat i7 ale ked sa ceknete do parametrov je tam i5 co je pravda?!

Dobry den, chtel bych se zeptat, zda je soucasti dodavky i klavesnice a mys. Predem dekuji.

Dobry den, objednal som si počitač s dodanim na predajnu v Košiciach. Chcem sa opytat bude dnes predajna otvorena, možem si vyzdvihnut počitač ?

chtela bych se zeptat zda je soucasti pc sestavy i monitor..dekuji a kdyz jo tak jak velky

Dobrý den chtěl bych se zeptat na kolik fps to ujede PUBG, GTA V,, The Witcher 3 atd.. díky za odpověď

Dobry den chcel by som sa spytat ake chladenie ma tento pc

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať aké je to vodné chladenie v PC? Je uzatvorené alebo sa treba o to nejako starať? Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý deň, ako to je z reklamáciou v prípade poškodenia vodného chladenia a následne úniku kvapaliny?

12
Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre Y900 Gaming.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií