Rapture PET

Lenovo IdeaPad Y50-70 Touch Black

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad Y50-70 Touch Black
4,7 19 hodnotení
Notebook - Intel Core i7 4710HQ Haswell, multidotykový 15.6" LED 1920 x 1080 antireflexná, RAM 8 GB, NVIDIA GeForce GTX 860M 4 GB, SSHD 1 TB + 8 GB cache na zrýchlenie behu OS, WiFi, Bluetooth 4.0, Webkamera, HDMI, USB 3.0, Windows 8.1 64-bit + Lenovo Slim DVD Burner
Kód:  NT363b2 Produktové číslo:  59433549 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo IdeaPad Y50-70 Touch Black

Herný notebook Lenovo IdeaPad Y50-70 prináša vysoký výpočtový výkon v kompaktnom tele, čo z neho robí ideálny počítač na domáce multimediálne použitie a náročné hry. Bohatý výkon pre všetky aplikácie vrátane hier dodá 4-jadrový procesor Intel Core i7 4710HQ s jadrom Haswell. S týmto notebookom sa budete môcť baviť aj pohodlne pracovať s vysokou efektivitou. Dáta uložíte na obrí disk s kapacitou 1 TB a pre rýchlejší chod celého systému je súčasťou úložiska aj 8 GB SSD cache. S najnovšou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 860M so 4 GB video pamäte si bez problémov zahráte aj tie najnáročnejšie hry.

Dotknite sa multimédií

Multimediálny zážitok utvrdia špičkové stereo reproduktory s Dolby Home Theater v4, ktoré zaistia jasný a čistý priestorový zvuk. Skvelý obraz vám zaistí multidotykový displej s rozlíšením Full HD a uhlopriečkou 15,6". Navyše prístroj s hmotnosťou 2,4 kg a výdržou na batériu až 5 hodín bude dobrým spoločníkom pri cestovaní. Podsvietená klávesnica AccuType s numerickou časťou je doplnená multidotykovým touchpadom pre intuitívne ovládanie gestami. Notebook je príťažlivý aj svojím luxusným vzhľadom a nadpriemernou kvalitou použitých materiálov.

Multimediálne centrum

HDMI konektor poslúži na prepojenie s televíziorom, takže môžete z prenosného počítača urobiť multimediálne centrum nielen vo vašej obývačke. Nechýba HD webová kamera, vysokorýchlostné USB 3.0, bezdrôtové pripojenie WiFi aj Bluetooth na synchronizáciu mobilného telefónu či bezdrôtové periférie. V počítači je už predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 64-bit a je teda možné ho ihneď po vybalení začať používať. Ako bonus v balení nájdete tiež USB DVD mechaniku Lenovo Slim DVD Burner.

Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4710HQ Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
15,6" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 008 GB Hotovo!
Výbava
Numerická klávesnica, Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 4710HQ Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,5 GHz (3 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
4 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GTX 860M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 008 GB Hotovo!
SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
1 TB (1 000 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Numerická klávesnica, Dotykový displej, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
3,92 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
2,58 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
386,8 mm Hotovo!
Hĺbka
263,4 mm Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, notebook jsem zakoupil před pár měsíci a zatím sem ho používal jen na práci ale teď sem si do něj nainstaloval i hry (Killing floor 2 nebo league of legends) a mám problém že se dost sekají i když by to tento notebook měl zvládat. Zkoušel sem i snižovat grafiku her a taky nastavit vyší výkon grafické karty nebo procesoru ale nic nepomohlo stala dost silně padají FPS. Nevíte v čem by mohl být problém???

Dobrý den, z čeho je šasi? Plast x hliník? Děkuji.

Dobrý den, tento notebook mám již přes rok a chci si na něm vyměnit harddisk (5200ot. je prostě málo) za ssd. chtěl bych se zeptat jaký harddisk do něj můžu dát. Co jsem našel na internetu, tak to jsou 2,5" s 7mm šířkou. Takže třeba disk s kódem FT132g3a (Kingston HyperX Savage SSD 480GB) pujde nainstalovat bez problémů?

Dobrý den vím že je u vašeho zboží předinstalovaný os windows 8 ale přesto se chci informovat pokud přes internet objednám následujicí zboží a přiobjednám si buď přeinstalaci nebo windows 7 pokud ho ještě prodáváte tak jestli windows 7 je kompatibilní s tímto notebookem ve vaší nabídce.Je to dárek pro syna který by chtěl tento notebook ale prý jen s Windows 7.Dotazuji se ohledně: http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y50-70-touch-black-d2206406.htm Za odpověď moc děkuji.

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaPad Y50-70 Touch Black
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad Y50-70 Touch Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaPad Y50-70 Touch Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií