Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK White

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK White
4,5 17 hodnotení
Tablet PC - Intel Core i5 6200U Skylake, multidotykový 14" 1920 x 1080 IPS, RAM 8 GB, NVIDIA GeForce 940M 2 GB, SSHD 500 GB + 8 GB Cache na zrýchlenie chodu OS, WiFi, bluetooth 4.0, HD webkamera, HDMI, USB 3.0, podsvietená klávesnica, Windows 10 Home 64-bit
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NT301j8 Produktové číslo:  80R50038CK Stránky výrobcu
Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK White 628 € Použité

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK White

Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK White je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Lenovo IdeaPad Yoga je zariadenie s jedinečnou konštrukciou, ktoré v sebe spája to najlepšie zo sveta tabletov a notebookov. Vďaka unikátnej konštrukcii môžete zariadenie používať v štyroch rôznych konfiguráciách - notebook, tablet, stojan či takzvaný stan. Vďaka tomu si IdeaPad prispôsobíte presne na mieru vašim aktuálnym požiadavkám. Avšak nestratí sa ani na cestách, vďaka úspornému hardwéru, nízkej hmotnosti a kompaktnému šasi bude Yoga vašim obľúbeným spoločníkom, nech budete kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna konštrukcia s možnosťou rotácie o 360°
  • Štyri režimy používania
  • Moderný hardvér
  • Windows 10
  • Podsvietenie klávesnice

Vypracovaný hardwér

Yoga je osadená najnovším dvojjadrovým procesorom z rodiny Intel Skylake. S takým výkonom budete skvele vybavení na všetky multimédiá, či náročnú prácu. Vďaka technológiám Turbo Boost a Hyper Threading sa ľahko vysporiadate s akoukoľvek úlohou. Spotreba procesora je vďaka použitiu moderného výrobného procesora a optimalizácie chodu  15 W, čo spolu s pamäťami DDR3L tvorí veľmi úsporný celok.

O grafickú stránku veci sa stará grafický čip NVIDIA GeForce 940M s vlastnou dedikovanou pamäťou s kapacitou 2 GB. Celkom 384 výpočtových jednotiek zvládne hravo aj najnovšie hry či dekódovanie 4K obrazu. Vhod vám iste príde veľké úložné miesto, ktoré zabezpečuje disk s kapacitou 500 GB. Grafická karta "kŕmi" multidotykový IPS panel, ktorý disponuje Full HD rozlíšením. Dva milióny bodov na uhlopriečke 14" dávajú dohromady neuveriteľne jemný a detailný obraz. Vďaka IPS panelu vás nebudú trápiť pozorovacie uhly a farby budú reálnejšie ako kedykoľvek predtým.

Široké možnosti pripojenia

Yoga je vybavená modernými rozhraniami, ktoré zastupuje HDMI, vysokorýchlostné USB 3.0, LAN či bezdrôtové Wi-Fi a bluetooth. Zvukový výstup majú na starosti certifikované reproduktory s technológiou Dolby Home Theater, ktoré aj napriek rozmerom produkujú prekreslený a hlasný zvuk. Samozrejme máte možnosť pripojenia externej aparatúry alebo pomocou digitálneho HDMI či analógovo cez jack 3,5 mm.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6200U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska
500 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i5 6200U Skylake Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
8 GB Hotovo!
Typ pamäte
DDR3L Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz (1,6 GHz) Hotovo!
Počet osadených slotov
1 × Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

Grafická karta

Typ grafickej karty
Dedikovaná Hotovo!
Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
940M Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSHD Hotovo!
Kapacita úložiska
500 GB Hotovo!
Rozhranie disku
Serial ATA III Hotovo!
SSD kapacita
8 GB (0,01 TB) Hotovo!
HDD kapacita
0,5 TB (500 GB) Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém Hotovo!
Webkamera
720 px Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
45 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
4,9 h Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Preklopiteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,8 kg Hotovo!

Rozhranie

Grafické výstupy
HDMI Hotovo!
Sieťové
RJ-45 (LAN) Hotovo!
Audio
Combo Audio Jack Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
USB 2.0
1 × Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Rozmery

Šírka
340 mm Hotovo!
Hĺbka
235 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych se zeptat, jestli barva notebooku odpovídá barvě na fotkách. Děkuji za odpověď

, mám záujem o jeden z vašich notebookov a SSD diskov. Chcem sa opýtať, či mi viete rovno vykonať výmenu diskov rovno aj s inštaláciou OS. Ak áno, za akú cenu by to bolo? Ak nie, stratil by som záruku na notebook v prípade vlastnej výmeny. Za odpoveď

Jaký je rozdíl u notebooku Lenovo Yoga 14 500 mezi typy: ACL, IBD, IHV a ISK? Do kterého jde dát sim karta na datový přenos?

Dobrý den, chci se ujistit o specifikaci notebooku Lenovo Yoga 500 14ISK White (kód NT301j8). Jde mi především o grafickou kartu a velikost RAM. Pod výše uvedeným typovým označením se objevuje na internetu spousta variant, většinou ale mají pouze integrovanou grafiku a 4MB RAM. Platí tedy v tomto případě NVIDIA GeForce 940M 2GB a 8GB RAM? Děkuji a zdravím

Dobry den, chcem sa opytat, ci mate tento model aj matnym displejom? Dakujem a pekny den prajem

Dobrý den, před pár dny jsem si u Vás koupil tento notebook. Mám problém s jednou aktualizací Windows 10, konkrétně Windows 10 verze 1151. Četl jsem, že už je to nějaká starší velká listopadová aktualizace. Průběh aktualizace vypadá, že půjde dobře, instaluje se to podobným způsobem, jako když člověk přechází s nějaké starší verze Windows (kruhový ukazatel s procenty). Instalace dojde téměř do konce, vypadá to, že už je všechno hotovo, ale najednou se zde objeví "Obnovování vaší předchozí instalace Windows", z čehož je jasné, že došlo k nějakému problému. Nevíte, čím to může být způsobeno? Notebook je úplně nový a téměř nic na něm ještě není nainstalováno. Ještě případně, pokud by tu aktualizaci z nějakého důvodu nešlo vůbec nainstalovat, lze někde nastavit, aby se ji systém vůbec nepokoušel instalovat a zbytečně ji nestahoval pořád dokola? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, koupil jsem si tento počítač i s Windows. Je nějaká možnost, jak získat licenční klíč od Windows? Popřípadě jak na reinstalaci operačního systému. A ještě jedna věc, v počítači je hybridní HDD, proč tedy není windows nainstalován na té menší a rychlejší jednotce? Děkuji

Dobry den. Chcem sa len opytat ci na tomto booku sa da vymenit graficka karta. Vsetko ide len ci sa da vymenit za lepsiu. Dakujem za odpoved a prejem pekny den. S pozdravom Michal

Dobrý večer. Pre pár dňami som si od Vás objednal notebook Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK White, číslo obj. 157494539. Mám jeden technický problém. Ako som zapol notebook všetko dobre fungovalo. Potom som si nainštaloval driver k myši logitech g500. Už som bol po nainštalovaní programu a nastavoval si tlačítka na myši, keď sa mi kurzor začal sekať. Najprv som si myslel, že je to s myšou, ale sekal mi aj touchpad. Kurzor mi sekal aj cez myš, aj cez kurzor. Skúšal som to aj s inou myškou, ale sekanie neprestalo. Sú chvíle, keď to neseká, ale po niekoľkých minutách znovu začne sekať.

Príslušenstvo pre Lenovo IdeaPad Yoga 500-14ISK White
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií