Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Lenovo TAB A8-50 3G Yellow

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB A8-50 3G Yellow
4,9 13 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8382 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 8 "1280x800 IPS, RAM 1GB, EMCP 16GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G modem, microSDHC až 32GB, webkamera 2 Mpx + 5 MPx, batérie 4200mAh, Google Android 4.2
Kód:  NT210d4me Produktové číslo:  59413856 Stránky výrobcu

Lenovo TAB A8-50 3G Yellow

Parádny širokouhlý tablet

Tablet Lenovo A8-50 ponúka všetky obľúbené zábavné funkcie a je dostupný v atraktívnych farbách. Osempalcový širokouhlý displej zabezpečuje špičkový obraz v HD rozlíšení a o vynikajúci zvuk pri počúvaní hudby, sledovanie videa či hranie hier v systéme Android sa starajú predné reproduktory s technológiou Dolby Digital Plus.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Velký displej k vašim službám

Veľký displej k vašim službám

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nechybí ani fotoaparát

Nechýba ani fotoaparát

dve kamery

So zadným 5Mpx fotoaparátom tabletu A8-50 možno zhotovovať úžasné fotografie. Predná 2Mpx kamera je naopak ako stvorená pre pohodlné autoportréty či webovej konverzácie s priateľmi.

Tenký a ľahký

Hrúbka tabletu A8-50 nedosahuje ani 9 mm a jeho hmotnosť činí menej ako 350 g - veľkosť jeho displeja tak nie je vykúpená horší prenosnosťou. Tablet A8-50 je ideálnym riešením pre čítanie, počúvanie hudby a prehliadanie webu - a keď ho práve nepoužívate, môžete ho ľahko zasunúť do vrecka či tašky.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Lehký jako pírko

Ľahký ako pierko

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Efektní barevné provedení

Efektné farebné prevedenie

Vždy v spojení so svetom

Toto modelové prevedenie dostalo do vienka aj 3G modem, môžete teda doň vložiť SIM kartu pre pripojenie k internetu kdekoľvek na cestách. Z bezdrôtových technológií určite stojí za zmienku Wi-Fi alebo Bluetooth pre jednoduché spárovanie s ďalšími mobilnými zariadeniami či bezdrôtovými slúchadlami.

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné objednat náhradní sklo na tento typ? Dceři se rozbilo a u nás ho neseženu. Děkuji za odpověď. Lorenc

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB A8-50 3G Yellow
Príslušenstvo pre Lenovo TAB A8-50 3G Yellow
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB A8-50 3G Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A8-50 3G Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo IdeaTab A8-50 3G Gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB A8-50 Yellow 3G.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií