Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Lenovo K5 Note Gold

Zobraziť katalóg
Lenovo K5 Note Gold
4,6 15 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS 1920 x 1080, procesor MediaTek MT6755m Octu Core, RAM 3 GB, interná pamäť 16 GB, MicroSDHC až 32 GB, fotoaparát 13 Mpx + 5 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM), batéria 3500 mAh, Android 5.1
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SVL1032b2c Produktové číslo:  PA340050RO Stránky výrobcu

Lenovo K5 Note Gold

vlastnosti telefónu

152 mm

vypnuté
Lenovo K5 Note

75,7 mm

vypnuté
Lenovo K5 Note

8,49 mm

Hmotnosť telefónu: 165 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1 Lollipop

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 500 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× NanoSIM

typ SIM karty

Rozměry

75,7 × 152 × 8,49 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD (až 128 GB)

slot pre pamäťové karty

Váha

165 g

hmotnosť telefónu

vypnuté

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Skvelý zvuk i displej v atraktívnom vyhotovení

Lenovo K5 Note disponuje výkonným osemjadrovým procesorom, veľkým 5,5" HD displejom vylepšenou zvukovou technológiou Dolby Atmos, dvoma fotoaparátmi s vysokým rozlíšením a funkciou Dual SIM. Navyše aj skvele vyzerá - tenké telo s kovovým zadným krytom v dvoch farebných vyhotoveniach - zlaté a strieborné poteší každého, kto chce mať štýlový prístroj.

vypnuté
Lenovo K5 Note

Rýchly, spoľahlivý a výkonný

Lenovo K5 Note vo svojom vnútri ukrýva osemjadrový procesor Helio 10 (4 ×   1,8 GHz + 4 × 1 GHz), ktorý v sebe kombinuje vynikajúci výkon a minimálny vplyv na spotrebu batérie. Procesor doplňuje 3 GB RAM.Telefón je navyše vybavený dvoma mikrofónmi a špičkovou audio technológiou Wolfson.

vypnuté
Lenovo K5 Note

5,5" HD displej

Lenovo K5 Note je ideálnou pomôckou na zdieľanie multimédií s priateľmi alebo rodinou. Všetky videá, filmy a hry uvidíte ostro na 5,5" IPS displeji s rozlišením Full HD a 403 PPI. Navyše poskytuje jedinečné 178° široké pozorovacie uhly - skutočná pastva pre oči.

vypnuté
Lenovo K5 Note

Rozšíriteľné úložisko

Ak by vám 16 GB integrovanej pamäte nestačilo pre vaše filmy, fotografie a hudbu, môžete si úložisko rozšíriť až o ďalších 128 GB pomocou microSD karty - čo už je slušná porcia miesta i pre veľmi náročných používateľov.

vypnuté
Lenovo K5 Note

Nádherné fotografie

Perfektné fotografie zaobstaráte dvojicou fotoaparátov, kedy na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Predná 5 Mpx kamera zase skvele poslúži na videohovory či štýlové selfie.

vypnuté
Android 5.1 Lollipop

Android 5.1 Lollipop

Vďaka systému Android budete vždy v kontakte s priateľmi a môžete aj regulovať spotrebou batérie. Android tiež prichádza s vylepšenými zabezpečovacími vlastnosťami, takže sa o svoje dáta nemusíte báť. 

vypnuté
Lenovo K5 Note

Duálny SIM a LTE

Výhodou telefónu je podpora duálnej SIM, kedy ľahko oddelíte prácu a súkromie. Nechýba bleskové mobilné pripojenie cez 4G/LTE na oboch SIM kartách. Lenovo K5 Note ponúka aj ďalšie možnosti konektivity ako bluetooth, Wi-Fi a GPS.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.1 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mobil sa stale restartuje aj bez zatazenia Funkcia sluchadiel z dovodu slabeho zvuku nepouzitelna (vyskusane 3 headsety) Wifi sa nepripaja ani uz k znamim sietam (potreba restartu) Nepomohlo navratenie do vyrobneho stavu, ani updaty, ani triky a tipy vyrobcom. Kupil som rovnaky modell aj priatelke rovnake prpblemi. Mate napad ako dalej?

Dobry den. U modelu lenovo k5 note je udavana velkost sdhc karty 32GB,ale vparametroch je udavana velkost az 128GB.Ktora informacia je spravna?

ma citacku odtlackov prstov vsade je aj na aliexprese asi mate zlu fotku alebo stary model vopred dakujem za odpoved prepacte za interpunkciu

Dobrý deň,chcem sa opýtať čo všetko obsahuje balenie od telefonu Lenovo K5 Note Gold.Údajne by tam malo byť ochranné púzdro na zadnú časť telefonnu,ochranná folia,handsfree,nabijačka. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Lenovo K5 Note Gold
Príslušenstvo pre Lenovo K5 Note Gold
Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo K5 Note Gold.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií