PET PET

Lenovo K6 Gold

Zobraziť katalóg
Lenovo K6 Gold
5 3 hodnotení
Mobilný telefón 5,0" IPS 1820 x 1080 procesor Qualcomm Snapdragon 430 Octu Core 64-bit, RAM 2 GB, interná pamäť 16 GB, microSDXC až 128 GB, fotoaparát 13 Mpx + 8 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (2x Nano SIM), batéria 3000 mAh, Android 6.0
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SVL1037b2c Produktové číslo:  PA530157RO Stránky výrobcu

Lenovo K6 Gold

vlastnosti telefónu

142 mm

vypnuté
Elegantní design

70,3mm

vypnuté
Tenká konstrukce

8,2 mm

Hmotnosť telefónu: 140 g

Úhlopříčka displeje

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

3000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

70,3 × 142 × 8,2

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

140 g

hmotnosť telefónu

Pohľadný model Lenovo K6 je dizajnovo podarený kúsok s tými najlepšími parametrami. Pôsobivé zaoblené tvary a displej s minimálnym rámčekom robia z telefónu veľmi elegantný doplnok. V tenkom tele sa potom skrýva výkon osemjadrového procesora, ktorý rozhýbe bez problémov všetky vaše obľúbené aplikácie. Naplno si užívať všetkého, čo doba chytrých telefónov umožňuje, môžete vďaka bohatej výbave aj vysokej konektivite. V spojení s ospevovanou a spoľahlivou značkou ide o vynikajúcu voľbu.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový displej s Full HD
  • Rýchly procesor Snapdragon 430
  • Zvláda LTE pre rýchly internet
  • Funguje s dvojicou SIM kariet
  • Výborný systém Android 6.0
  • Čítačka odtlačkov pre väčšie bezpečie
  • Kvalitné fotoaparáty
  • Elegantný dizajn v zlatej farbe

Päť palcov skvelého obrazu

Telefón sa môže pochváliť špičkovým displejom s ideálnou uhlopriečkou 5", na ktorom vyniknú filmy a videá ale uspeje aj ako pracovná plocha. Pri multimediálnej zábave aj iných činnostiach oceníte jeho jemné rozlíšenie, Full HD poskytuje dokonalé detaily. Technológia IPS k tomu prispieva výnimočnou kvalitou obrazu a stojí za dobrým kontrastom aj za perfektným podaním farieb.  

Dokonalé snímky vždy a všade

Na nadšencov do zážitkov, ktoré stoja za to zvečniť, je Lenovo K6 výborne pripravený. Zadný fotoaparát na nafotenie všetkého zaujímavého, čo sa okolo vás deje, zvláda celých 13 Mpx. Je vybavený bleskom do horších svetelných podmienok a automatickým zaostrovaním, aby zabezpečil tie najlepšie snímky. Obmedzovať sa ale nijako nemusíte ani v kvalite obľúbených selfie fotiek. Predný foťák má 8 Mpx a vykúzlite s ním nejeden dokonalý autoportrét. Vďaka internej pamäti 16 GB, rozšíriteľnej o ďalších 128 GB pomocou micro SD karty, uložíte naozaj veľa podarených snímok a videí.

Podpora LTE a Dual SIM

Aby vás telefón skutočne presvedčil, ponúka rad užitočných vychytávok. Napríklad neobvyklé vybavenie v podobe čítačky odtlačkov, vďaka ktorej sa do vášho mobilu nikto nepovolaný nedostane. Zabezpečíte tak dáta jednoduchým ale maximálne efektívnym spôsobom. Zvláda aj veľmi obľúbené dve SIM karty. Vďaka tomu oddelíte pracovný život od súkromného alebo využijete viacero taríf bez zmeny telefónu. Jednou z jeho najväčších predností je podpora LTE. Rýchle siete vám zaistia internetové pripojenie s maximálnou rýchlosťou a umožnia vám využívať možnosti smartphonu naplno.

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

uvadzate 3000mAh bateriu. Nema nahodou 4000mAh ?

Pre daný telefón vo viacerých prevedeniach neponúkate korektný popis rozlíšenie displeja je 1920 x 1080 a tak isto je to Octa core nie Octu core Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Lenovo K6 Gold
Príslušenstvo pre Lenovo K6 Gold
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo K6 Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo K6 Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo K6 Gold.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií