Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Lenovo Nvidia Quadro K2200 4 GB

Zobraziť katalóg
Lenovo Nvidia Quadro K2200 4 GB
Grafická karta 4 GB GDDR5, PCIe x16 2.0, 2x DisplayPort, DVI
Kód:  TI431a1i Produktové číslo:  4X60G69027 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Nvidia Quadro K2200 4 GB

Profesionálny grafický akcelerátor strednej triedy NVIDIA Quadro je pre svoje schopnosti určený najmä do vývojového sektora, kde sa hrdo postaví aj náročným výzvam. Vyvinie vysoký výkon v 3D aplikáciách, kde si poradí s vytváraním a zobrazovaním aj veľkých a zložitých modelov. Svojimi parametrami zaujme predovšetkým architektov, dizajnérov pre fotorealistické vykresľovanie 3D scén a svoje využitie nájde aj vo filmovom priemysle alebo v zdravotníctve, kde vďaka podpore nových AXE knižníc dokáže zobraziť objemné dáta z ultrazvukových skenov.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodný pre vývojový sektor, architektúru, dizajnérov, filmový priemysel, zdravotníctvo
  • Karta poskytne vysoký výkon v 3D aplikáciách
  • Poradí si s vytváraním a zobrazovaním zložitých modelov
  • Typ pamäte GDDR5, 640 stream procesorov a 4 GB vlastnej pamäte

Pokročilá architektúra

Karta v jednoslotovom spracovaní svojej inovatívnej architektúre Kepler a špeciálnemu chladiču vďačí za svoju energetickú nenáročnosť a tichú prevádzku. Grafické jadro karty má 640 stream procesorov čiže CUDA výpočtových jednotiek. Vlastná operačná pamäť typu GDDR5 dostala kapacitu 4 GB a nechýba 128-bitová zbernica. Kartu na základnú dosku pracovnej stanice usadíte do 16 linkového slotu PCI Express 2.0.

Pripojenie externých zariadení

Pre výstup na zobrazovacie panely poslúži rozhranie v podobe konektora DVI a dvoch DisplayPortov 1.2, vďaka ktorým možno dosiahnuť maximálne rozlíšenie 4096 × 2160. V prípade DVI je rozlíšenie na úrovni 2560 × 1600 bodov. Karta sa aj napriek vysokému výkonu môže pochváliť spotrebou len 67,7 W.

  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
202,9 mm Hotovo!
Výška
111,5 mm Hotovo!
Modelové označenie
NVIDIA Quadro K2200 Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!
Použitie
Profesionálne Hotovo!

Rozmery

Šírka
202,9 mm Hotovo!
Výška
111,5 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA Quadro K2200 Hotovo!
Počet stream procesorov
640× Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Profesionálne Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR5 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Frekvencia

Frekvencia jadra
1 045 MHz Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 500 MHz (2,5 GHz) Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 2.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI Hotovo!
Počet výstupov
3 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
11.1 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky grafické karty NVIDIA Quadro na prácu

Všetko, čo potrebujete vedieť o grafických kartách GeForce RTX, zistíte v našom článku.


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo Nvidia Quadro K2200 4 GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Nvidia Quadro K2200 4GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Nvidia Quadro K2200 4 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Nvidia Quadro K2200 4 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Nvidia Quadro K2200 4GB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií