LEGO v APP pro AP+

Lenovo Phab 2 Gunmetal Gray

Zobraziť katalóg
Lenovo Phab 2 Gunmetal Gray
Mobilný telefón 6.4" IPS 2560x1440, procesor Qualcomm Snapdragon 652 Octu Core, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 128GB (zdieľaný slot so SIM), fotoaparát 16MPx + 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G / LTE, microUSB, čítačka odtlačkov prstov, dual SIM (2x Nano SIM), rýchle nabíjanie, batéria 4050mAh, Android 6.0
Pridať do zoznamu
Lenovo Phab 2 Gunmetal Gray 296,40 € Použité

Lenovo Phab 2 Gunmetal Gray

Lenovo Phab 2 Gunmetal Gray je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

179 mm

vypnuté
front

88 mm

vypnuté
side

10,7 mm

Hmotnosť telefónu: 259 g

Úhlopříčka displeje

6,4"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž baterie

4 050 mAh

kapacita batérie

MicroSim

nie je známe

SIM

Rozměry

88 × 179 × 10,7 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

259 g

hmotnosť telefónu

Všetko to začalo na svetovom mobilnom kongrese 2016 v Barcelone, kde sa spoločnosť Lenovo spojila so spoločnosťou Google. Z tohto spojenia vznikol prvý smartphone na svete s technológiou Tango. Prístroj si ponesie označenie Phab 2 Pro a čo teda znamená Tango? Je to nová technológia, ktorá pochádza z dielne spoločnosti Google a umožňuje užiť si programy a hry s rozšírenou realitou. Jednoducho povedané to znamená, že telefón dokáže pracovať s virtuálnymi objektmi v reálnom priestore.

Kľúčové vlastnosti

  • Nová technológia Tango od Google
  • 6,4" IPS displej
  • Batérie s mimoriadne rýchlym nabíjaním
  • Superrýchle ostrenie - do 0,3 s
  • Kovové prevedenie
  • Čítačka odtlačkov prstov
  • Štvorica fotoaparátov
  • Google Android 6.0 Marshmallow

Technológia Tango

Stačí, aby ste sa pozreli cez Phab 2 Pro a na displeji uvidíte zamerané predmety, bez toho aby ste potrebovali meter. Na zameranie vám postačí tento unikátny prístroj. Ľahko si budete vizualizovať napr. nový stôl či pohovku, tak aby ste zistili, ako bude vyzerať vo vašom interiéri. A ako je to možné? Na zadnej strane nájdete hneď trojicu fotoaparátov - prvý s rozlíšením 16 Mpx a vysokorýchlostným ostrením (do 0,3 s) slúži aj na zhotovovanie fotografií, druhý zachytáva pozíciu objektu v priestore a tretí sa stará o zaznamenaní pohybu v priestore daného predmetu. V súčte s prednou selfie 8 Mpx kamerou má Lenovo Phab 2 Pro štyri fotoaparáty.

Priamo pre Tango budete mať k dispozícii aplikácie a hry voľne dostupné na Google Play. Okrem vizualizácie interiérov si budete môcť zahrať aj zábavné hry. V hre Phantogeist vás budú okupovať fantómové stvorenia a bude len na vás sa s nimi vysporiadať - aj za pomoci strieľania projektilov či hľadaním skrytých portálov. Naopak v hre Raise si vyberiete svojho maznáčika, ktorého možno vycvičiť alebo brať kamkoľvek so sebou.

Kovové prevedenie s 6,4" displejom

Lenovo Phab 2 Pro sa chváli celokovovou konštrukciou a bude dostupný hneď v dvoch farbách - nádherná zlatá a strieborná. Dominantou tohto prístroja je predovšetkým 6,4" IPS displej s 2K rozlíšením, ktorý sa vie vďaka technológii Assertive Display prispôsobiť rôznym svetelným podmienkam napr. slnečnému svetlu alebo odrazom svetla. Aj napriek netradičnej veľkosti nemusíte mať strach, telefón sa dobre drží a tiež sa v pohode zmestí do pánskych nohavíc či menších dámskych kabeliek.

Dolby Atmos a skvelý výkon

O perfektný priestorový zvuk sa postará overená technológia Dolby Atmos a 5.1 Audio Capture. Okrem toho prístroj disponuje troma mikrofónmi s potlačením okolitého hluku v rozsahu 360 stupňov. Myslené bolo aj na bezpečnosť vašich dát. Zadná strana telefónu je opatrená čítačkou odtlačkov prstov, ktorá zabezpečí, že k vašim dátam sa len tak niekto nedostane.

Lenovo Phab 2 Pro poháňa osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 652, ktorého jadrá sú taktované na frekvencii 1,8 GHz. Procesor je optimalizovaný priamo pre aplikácie Tango. Ten je podporovaný operačnou pamäťou o veľkosti 4 GB. Pre vaše dáta je pripravených 64 GB na internom úložisku. Ak by vám to nestačilo, môžete kapacitu rozšíriť o pamäťovú kartu microSD. 

Za zmienku tiež stojí tiež 4050mAh batéria, ktorá sa pýši nielen skvelou výdržou, ale tiež až 2,4× rýchlejším turbo nabíjaním. Lenovo Phab 2 Pro bude dodávaný s operačným systémom Google Android 6.0 Marshmallow.

 

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je pro mne extrémně důležitá možnost automatického záznamu hovoru tak jako ji disponuje lenovo A7000, má ji i tento telefon?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kdy bude tento mobil dostupný?

Objednal som si Phab 2 Pro este 13.11.2016. Viete mi aspon priblizne povedat kedy mozem ocakavat dodanie? Ci to bude este v Novembri alebo az December. Dakujem

Príslušenstvo pre Lenovo Phab 2 Gunmetal Gray
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií