Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Lenovo PHAB Plus 6,8" 32 GB Champagne Gold

Zobraziť katalóg
Lenovo PHAB Plus 6,8" 32 GB Champagne Gold
4,3 23 hodnotení
Mobilný telefón 6,8" IPS 1920 x 1080, procesor Qualcomm MSM8939 Octu Core, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 64 GB, fotoaparát 13 Mpx + 5 Mpx, GPS, WiFi, bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (1x Micro SIM + 1x Nano SIM) , batéria 3500 mAh, Android 5.0
Kód:  NT205b2g Produktové číslo:  ZA070026CZ Stránky výrobcu
Lenovo PHAB Plus 6,8" 32 GB Champagne Gold Predaj skončil

Lenovo PHAB Plus 6,8" 32 GB Champagne Gold

vypnuté
Lenovo PHAB Plus

PHAB Plus

Ohromný displej

vypnuté
6,8palcový Full HD displej

6,8-palcový displej

6,8" Full HD displej s technológiou IPS a jemnosťou 326 ppi poskytuje ohromujúci multimediálny zážitok na cestách a v porovnaní s inými telefónmi je oveľa lepší na hranie hier a sledovanie filmov.

vypnuté
Ultrarýchla konektivita

Ultrarýchla konektivita

Túlajte, streamujte a sťahujte to, čo je vášmu srdcu najbližšie. Vďaka 4G LTE konektivite už nezažijete zdĺhavé čakanie.

vypnuté
Podpora Dual SIM

Podpora Dual SIM

Vďaka tejto podpore môžete do phabletu vložiť dve SIM karty a nemusíte tak zbytočne nosiť vo vrecku dva telefóny.

vypnuté
vydarené fotoaparáty

Vydarené fotoaparáty

Lenovo PHAB Plus ponúka zadnú 13 MPx kameru, ktorá je najlepšia vo svojej triede a umožní vám dokonale zachytiť všetky dôležité momenty na fotografii alebo videu. Navyše 5 MPx predná kamera so širokouhlým záberom umožní robiť perfektné autoportréty.

vypnuté
Vynikajúca výdrž batérie

Vynikajúca výdrž batérie

S Lenovo PHAB Plus toho zvládnete oveľa viac. Vynikajúcu batériu s kapacitou 3500 mAh ponúka spoločne s vylepšenou spotrebou displeja výdrž po celý deň.

vypnuté
Kvalitný zvuk ako v kine

Kvalitný zvuk ako v kine

Pre dokonalý Dolby Atmos zážitok len zapojte slúchadlá. Dynamický, pohlcujúci a precízny zvuk vás skrátka nadchne. Tento kvalitný priestorový zvuk robí z Lenovo PHAB Plus plnohodnotné kino vo vašom vrecku.

 

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem si Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB kod: NT205b2g, a ctěl bych vědět jestli s tímto tabletem bude fungovat Lenovo ThinkPad USB 3.0 Ethernet Adapter kod: TI425a8b a jestli k tabletu jde připojit nějaký micro USB -> HDMI

Jak mám vložit SIM kartu do Lenova phab Plus nevím si rady

Mám PB1-M750. Zobrazuje se hlášení aplikace"Nastavení" přestala pracovat. Po resetu do továrního nastavení se nejde přihlásit účtem Google. Nepomohlo ani změna hesla a čekání 72 hodin. Je možné jiné řešení než rellamace?

Dobrý den koupila sem si lenovo phab 6"98 a chtěla bych se zeptat jestli je potřeba mít speciální sluchátka protože se mi normální nechtějí načíst nebo reklamovat telefon. Děkuji

KOUPIL JSEM TEN TELEFON OD VAS PRED 5DNI ,ZATIM ZADNY DORUCENI .

Budu moct tento phablet updatovat na novější verzi androidu?

Dobrý den jaký je stav telefonu, zánovní? Je dostupný v Brně?

Má toto zařízení pásmo pro LTE, které bude fungovat v ČR? Dle parametrů ano, ale v hodnocení je jeden příspěvek, že nefunguje. Díky

Má tento telefon omezený výběr jazyků, stejně jako tomu je u Lenova A7000. Je možné nahlednout na internetu do menu telefonu?

Diskusia a poradňa k Lenovo PHAB Plus 6,8" 32 GB Champagne Gold
Príslušenstvo pre Lenovo PHAB Plus 6,8" 32 GB Champagne Gold
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB Champagne Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB Champagne Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB Champagne Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB Champagne Gold.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií