Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo PHAB Plus 6,8" 32GB Gun Metal

Zobraziť katalóg
Lenovo PHAB Plus 6,8" 32GB Gun Metal
4,3 23 hodnotení
Mobilný telefón - Qualcomm MSM8939 Octu Core, dotykový 6,8" 1920×1080 IPS, RAM 2GB, EMCP 32GB, LTE (4G) modem, funkcie telefónu, Dual SIM, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, micro USB, micro SD, webkamera 5Mpx + 13Mpx, batéria 3500mAh , Android 5.0
Kód:  NT205b2e Produktové číslo:  ZA070004CZ Stránky výrobcu

Lenovo PHAB Plus 6,8" 32GB Gun Metal

vypnuté
Lenovo PHAB Plus

PHAB Plus

Ohromný displej

vypnuté
6,8palcový displej

6,8-palcový displej

6,8" Full HD displej s technológiou IPS a jemnosťou 326 ppi poskytuje ohromujúci multimediálny zážitok na cesty a v porovnaní s inými telefónmi je oveľa lepší pre hranie hier a sledovanie filmov.

vypnuté
Ultrarychlá konektivita

Ultrarýchla konektivita

Surfujte, streamujte a sťahujte to, čo je vášmu srdcu blízke. Vďaka 4G LTE konektivite už nezažijete zdĺhavé čakanie.

vypnuté
Podpora Dual SIM

Podpora Dual SIM

Vďaka tejto podpore môžete do fabletu vložiť dve SIM karty a nemusíte tak zbytočne nosiť vo vrecku dva telefóny.

vypnuté
Povedené fotoaparáty

Vydarené fotoaparáty

Lenovo PHAB Plus ponúka zadnú 13-MPx kameru najlepšiu vo svojej triede, ktorá vám umožní dokonale zachytiť všetky dôležité momenty na fotografii alebo videu. Navyše 5-MPx predná kamera so širokouhlým záberom umožní robiť perfektné autoportréty.

vypnuté
Vynikající výdrž baterie

Vynikajúca výdrž batérie

S Lenovo PHAB Plus toho zvládnete oveľa viac. Vynikajúci batériu s kapacitou 3 500 mAh ponúka spoločne s vylepšenou spotrebou displeja výdrž po celý deň.

vypnuté
Kvalitní zvuk jako v kině

Kvalitný zvuk ako v kine

Pre dokonalý Dolby Atmos zážitok stačí zapojiť slúchadlá. Dynamický, pohlcujúci a precízny zvuk vás jednoducho nadchne. Tento kvalitný priestorový zvuk robí z Lenovo PHAB Plus plnohodnotné kino vo vašom vrecku.

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,5 GHz (1 500 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den jak dlouho bude jeste platit sleva na tento mobil dekuji za odpověď

Preco priamo v obchode nepredávate obal.Nemaju ho ani v znackovych predajniach.Zhanam ho 2 tyzdne a nic.Bez neho je mobil velmi smiklavy klzky.m

Diskusia a poradňa k Lenovo PHAB Plus 6,8" 32GB Gun Metal
Príslušenstvo pre Lenovo PHAB Plus 6,8" 32GB Gun Metal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB Gun Metal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB Gun Metal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo PHAB Plus 6.8" 32GB Gun Metal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Phab Plus 6.8 "32 gigabájt Gun Metal.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií