Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Lenovo S60 Grey Dual SIM

Zobraziť katalóg
Lenovo S60 Grey Dual SIM
4,6 84 hodnotení
Mobilný telefón + Zadný kryt a fólie, 5.0 "IPS 1280x720, procesor Qualcomm Snapdragon MSM8916 Quad core 1.2 GHz 64bit, RAM 2 GB, interná pamäť 8 GB, MicroSD až 32 GB, Fotoaparát zadné 13 Mpix LED blesk + predné 5 Mpix, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, batéria 2150 mAh, Android 5.0
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  LE1108b3c Produktové číslo:  P0SG000HCZ Stránky výrobcu
Lenovo S60 Grey Dual SIM 122,29 € Použité

Lenovo S60 Grey Dual SIM

Lenovo S60 Grey Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

143 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Mobilní telefon Lenovo S60 Grey Dual SIM

72 mm

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Mobilní telefon Lenovo S60 Grey Dual SIM

7,7 mm

Hmotnosť telefónu: 130 g

Úhlopříčka displeje

5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.0

typ operačného systému

Výdrž baterie

30 h

výdrž batérie

MicroSim

microsite

typ SIM karty

Rozměry

72 x 143 x 7,7 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

slot na pamäťové karty

Váha

130 g

hmotnosť telefónu

Najväčší výrobca počítačov stále viac preniká do sveta smartphonov a upevňuje si pozíciu jednej z najpredávanejších značiek. Teraz prichádza so štýlovým a skvele vybaveným Dual SIM modelom S60 v elegantnej šedej farbe. Nástupca modelu S90 je vybavený 5 "HD displejom, štvorjadrovým Qualcomm, zadným 13Mpix a predným 5Mpix fotoaparátom. Strada určite nebudete s 2 GB RAM pamäte, či už hráte hry, píšete správy, sledujete a zdieľate videá alebo surfujete na internete.


5 "IPS displej

Na veľkom 5 "HD IPS displeji sa širokými pozorovacími uhlami bude všetko vyzerať lepšie a pôsobivejšie. Lenovo S60 sa pýši podporou vysokorýchlostných LTE sietí a v kombinácii so správnym dátovým balíčkom sa dočkáte prakticky nového zážitku z konzumácie internetu. Čelné fotoaparát s nadštandardným rozlíšením 5 Mpix zvládne zaobstarať perfektný autoportréty.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Lenovo S60 Grey Dual SIM

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
 Lenovo S60 Grey Dual SIM

dual SIM

Iste poteší aj vlastníkmi dvoch telefónnych čísel svojou prítomnosťou dvoch micro SIM slotov (nanosím + microsite). Samozrejmosťou je WiFi, Bluetooth, pohybový senzor alebo akcelerometer, GPS čip, LED blesk a 3,5 mm audio konektor. Reprodukciu vašej obľúbenej hudby si vezme na starosť kvalitný reproduktor umiestnený na spodnej hrane telefónu. Hardvérovú výbavu podtrhuje atraktívny vzhled.


Praktické aplikácie Lenovo doit

Vďaka 64-bitový procesora sa odozva celého systému Android 5.0 s nadstavbou Vibe UI pohybuje neustále na vysokej úrovni. Lenovo zároveň do svojich zariadení integruje aj zaujímavý balík aplikácií doit. Tie sa starajú o bezpečnosť vašich dát, ich pohodlné zdieľanie a zároveň kompletne zálohovať kontakty, SMS aj históriu volaní. Pre vaše dáta je pripravená vnútorná pamäť o veľkosti 8 GB, ktorú možno ďalej rozšíriť microSD kartou o ďalších až 32 GB. Batéria 2150 mAh je pripravená napájať telefón vo 4G sieti až 13 dní.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jaké velikosti SIM potřebuji do obou slotů? Je každý slot jinak velký? Děkuji za odpověď.

dobrý den, mám tento telefon a data mám 4G LTE (otestoval jsem na jinných zařízeních) ale telefon mi ukazuje je E . android 5.0.2

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak nastavit podsvícení tří hlavních tlačítek, Děkuji

Dobrý den, Chci se s vámi poradit , vybírám mobil za 5000. Rozhoduji se mezi Asus Zenfone 2 Laser a Lenovo s60 , co na to vy, který si myslíe že je lepší? :) děkuji

Dobrý den, 18.1.2016 jsem u Vás zakoupil mobilní telefon Lenovo S60 Grey Dual SIM, bohužel došlo k jeho pádu na zem a bude nutná oprava displeje. Mohu požádat o kontakt na servis v Praze. Předem děkuji Jaroslav Bareš

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda má mobilní telefon Lenovo S60 podsvícená tři hlavní tlačítka. Děkuji Jakub Čermák

Príslušenstvo pre Lenovo S60 Grey Dual SIM
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií