Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

Lenovo S660 Titan Dual SIM

Zobraziť katalóg
Lenovo S660 Titan Dual SIM
4,6 16 hodnotení
Mobilný telefón + Zadný kryt a fólie, 4.7 "IPS QHD 960x540, Procesor MTK6582m Quad core 1.3 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát 8 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x std. SIM, Android 4.2
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  LE1085a1c Produktové číslo:  P0QB000TCZ Stránky výrobcu
Lenovo S660 Titan Dual SIM 151,30 € Zánovné

Lenovo S660 Titan Dual SIM

Lenovo S660 Titan Dual SIM je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Lenovo S660

Hlavné prednosti

Fascinujúce zovňajšok z brúseného kovu vyzerá štýlovo. Navyše sa pohodlne drží, je odolný proti odtlačkom prstov a škrabancom.

Nemajte strach, že budete musieť často nabíjať. Predĺžená výdrž batérie vám umožní telefonovať, surfovať, chatovať, prijímať e-maily a sledovať videá po celý deň.

Ponúka výkonný štvorjadrový procesor, 8 Mpx zadný fotoaparát, podporu Dual SIM, až 32GB rozšíriteľného úložiska a prémiové aplikácie Lenovo.


4,7 "HD IPS displej

Či už hráte hry, komunikujete, sledujete či zdieľate videa alebo surfujete na internete, 4,7 "HD displej tohto modelu vám poskytne väčšie zobrazenie a viac zábavy. Panel s technológiou IPS vyniká širokými pozorovacími uhlami takmer 180 °. Aj cez veľkú uhlopriečku zostáva S660 dostatočne kompaktným zariadením, takže ho možno pohodlne ovládať jednou rukou.

Lenovo S660

Predinštalované aplikácie Lenovo

Zvládnite so svojim smartphonom S660 viac vďaka vstavaným aplikáciám ako napríklad ShareIt, ktorá vám umožňuje bezdrôtovo zdieľať hudbu a ďalšie súbory bez poplatkov za pripojenie alebo nutnosti pripojenia k Wi-Fi. Aplikácia Security zase zrýchli váš smartphone a chráni ho pred vírusmi. A konečne pomocou SYNCit si zálohujete aj obnovíte všetky kontakty, SMS správy a výpisy hovorov.


Lenovo S660

Predné a zadné fotoaparát

So zadným fotoaparátom s rozlíšením 8 Mpx a automatickým zaostrovaním môžete snímať ostré fotografie a videá vo vysokom rozlíšení. Predný fotoaparát skvele poslúži pri videohovoroch a zábave s priateľmi.


Výkonný štvorjadrový procesor

Je vybavený štvorjadrovým procesorom od MediaTek MTK6582m a 1 GB operačnou pamäťou RAM. Ruka v ruke zaisťujú lepšie multitasking, vyšší výkon systému a minimalizujú akékoľvek oneskorenia alebo oneskorovanie pri hraní hier alebo sledovanie HD videa.

Lenovo S660

Dve SIM karty, micro SD úložisko a multifunkčné ochranný kryt

Ak chcete oddeliť prácu a zábavu, ideálnym riešením je jeden smartphone s dvoma SIM kartami. Túto funkciu oceníte aj pri cestách do cudzích krajín alebo v prípadoch, kedy budete chcieť ušetriť a budete využívať rôzne služby od rôznych operátorov.

Interné úložisko s kapacitou 8 GB je možné rozšíriť o ďalších až 32 GB pomocou kariet micro SD. Získate tak dostatok miesta pre všetky svoje fotografie, videá a hudbu.

Tenký a ľahký štýlový kryt s patentovaným vyklápacím stojanom, s ktorým možno pohodlne sledovať obsah na displeji vo vertikálnej aj horizontálnej polohe.


Lenovo S660

Ostatné zaujímavé vlastnosti

Je vybavený batériou s kapacitou 3000 mAh. Doba hovoru v sieti 2G dosahuje 36 hodín, v sieti 3G 20 hodín a doba aktívneho pohotovostného režimu je 35 dní.

Má hrúbku iba 9,95 mm a vďaka krytu s dizajnom brúseného kovu sa chváli nielen elegantným vzhľadom, ale aj vyššou odolnosťou voči škrabancom a zachytávaniu odtlačkov prstov.


Operačný systém Android

Systém Android vo verzii 4.2 Jelly Bean prináša nebývalú rýchlosť a jednoduchosť. Nechýbajú ani nové spôsoby písania, s ktorými bude práca so správami a textová komunikácia hračkou.

Lenovo S660

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chápu dobře, že kryt telefonu Lenovo S660 Titan je kovový (broušený)? Nebo je kryt pouze plastový s imitací broušeného kovu? Děkuji za odpověď.

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci je menu v slovenskom jazyku a ci sa da vybrat slovensky slovnik pri pisani sms. Dakujem

Príslušenstvo pre Lenovo S660 Titan Dual SIM
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií