Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo S850 White Dual SIM

Zobraziť katalóg
Lenovo S850 White Dual SIM
4,4 33 hodnotení
Mobilný telefón 5.0" IPS HD 1280x720 Gorilla Glass 3, Procesor MediaTek MTK 6582 Quad core 1.3 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 16GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, Android 4.4
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  LE1100a1 Produktové číslo:  P0QQ001VCZ Stránky výrobcu
Lenovo S850 White Dual SIM 201,73 € Zánovné

Lenovo S850 White Dual SIM

Lenovo S850 White Dual SIM je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.
Lenovo S850

Hlavné prednosti

Vystavte na obdiv svoj zmysel pre štýl prostredníctvom úchvatného celoskleneného povrchu v bielej farbe s neuveriteľne štíhlym profilom.

So zadným fotoaparátom s rozlíšením 13 Mpx vytvoríte skvelé zábery, zatiaľ čo predný širokouhlý fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx bude neoceniteľným pomocníkom pri zhotovovaní selfie a pri videochate.


5" HD displej so širokými pozorovacími uhlami a výkonný štvorjadrový procesor majú zásluhu na tom, že S850 je nielen veľmi štýlový, ale aj výkonný.


5" HD IPS displej so širokými pozorovacími uhlami

Či už hráte hry, píšete správy, sledujete a zdieľate videá alebo surfujete po internete, môžete sa spoľahnúť, že na veľkom 5" HD IPS displeji so širokými pozorovacími uhlami bude všetko vyzerať lepšie a pôsobivejšie.

Lenovo S850

Lenovo S850

Výkonný predný a zadný fotoaparát

Zachyťte nezabudnuteľné okamihy vo dne aj v noci prostredníctvom výkonného zadného fotoaparátu s rozlíšením 13 Mpx, automatickým zaostrovaním a bleskom, alebo využite predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx na živé videohovory. Vďaka týmto špičkovým fotoaparátom je Lenovo S850 ako stvorené na zhotovovanie a zdieľanie fotografií.


Prémiové aplikácie Lenovo

Zvládnite so svojím smartphonom Lenovo S850 viac vďaka zabudovaným aplikáciám, ako napríklad ShareIt, ktorá vám umožňuje bezdrôtovo zdieľať hudbu a ďalšie súbory bez poplatkov za pripojenie alebo nutnosti pripojenia k Wi-Fi. Aplikácia Security zase zrýchli váš smartphone a chráni ho pred vírusmi. A konečne pomocou SYNCit si zálohujete aj obnovíte všetky kontakty, SMS správy a výpisy hovorov.


Štvorjadrový procesor

Je vybavený štvorjadrovým procesorom od MediaTeku MTK6582, taktovaným na frekvencii 1,3 GHz a 1 GB operačnej pamäte. Ruka v ruke zaisťujú lepší multitasking, vyšší výkon systému a minimalizáciu akéhokoľvek čakania alebo oneskorovania pri hraní hier alebo sledovaní HD videa.

Lenovo S850

Lenovo S850

Ostatné zaujímavé vlastnosti 

Pýši sa prekrásnym celoskleneným povrchom v rôznych farebných variantoch. Jeho elegantné a štíhle telo je tenké 8,2 mm a váži len 140 gramov.

Kedykoľvek budete môcť využiť rôzne dátové tarify a ušetriť peniaze, používať svoj mobil za oceánom alebo jednoducho efektívne oddeliť prácu od zábavy, konfigurácia S850 totiž ponúka pozíciu pre dve SIM karty.


Android 4.4 KitKat

Android 4.4 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Optimalizuje operačnú pamäť a zlepšuje dotykové ovládanie, takže práca s vaším telefónom bude rýchlejšia a presnejšia ako kedykoľvek predtým. To znamená, že budete môcť bez problémov počúvať hudbu, a pritom prechádzať webové stránky alebo uháňať po diaľnici v najnovšom hernom titule.

Android 4.4

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda jsou někde upřesněny podmínky pojištění proti rozbití a krádeži-pro telefony. Konkrétně Lenovo s850. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Tereza Rovná

Dobrý den, je možnost u Lenova s850 koupit originální nový zadní kryt? Praskl mi a na internetu ho nemůžu sehnat. v bíle nebo růžové barvě. Děkuji

Príslušenstvo pre Lenovo S850 White Dual SIM
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií