Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Lenovo S90 Graphite Grey Dual SIM

Zobraziť katalóg
Lenovo S90 Graphite Grey Dual SIM
4,7 44 hodnotení
Mobilný telefón + Zadný kryt a fólie, 5.0 "Super AMOLED HD 1280x720, Procesor Qualcomm Snapdragon 410 64-bit Quad core 1.2 GHz, RAM 2 GB, interná pamäť 32 GB, Fotoaparát 13 Mpix LED blesk, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, Android 5.0
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  LE1110a5 Produktové číslo:  P0S3000RCZ Stránky výrobcu
Lenovo S90 Graphite Grey Dual SIM 196,98 € Použité

Lenovo S90 Graphite Grey Dual SIM

Lenovo S90 Graphite Grey Dual SIM je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Najväčší výrobca počítačov stále viac preniká do sveta smartphonov a upevňuje si pozíciu jednej z najpredávanejších značiek. Teraz prichádza so štýlovým a skvele vybaveným modelom S90 v elegantnej šedej farbe. Dominantou je tenký rámik  5palcového displeja a hrúbku tela výrobca stlačil na  6,9 mm. Iste poteší vlastníkov dvoch telefónnych čísiel svojou prítomnosťou dvoch micro SIM slotov. Atraktívny vzhľad nie je všetko, to hlavné, sa skrýva vo vnútri.

Hliníkový elegán


Pod odolným hliníkovým telom sa skrýva výkonný 64bitový štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 taktovaný na 1,2 GHz. Navyše je podporovaný operačnou pamäťou 2 GB a spoločne tak poskytujú dostatok výkonu pre plynulý chod operačného systému Google Android 4.4 KitKat a  využívať všetky jeho prednosti. S integrovanou grafickou kartou na chipsete Adreno 306 GPU nie je tabu ani hranie tých najnovších hier. Pre vaše dáta je pripravená vnútorná pamäť o veľkosti 32 GB, ktorú však už nie je možné rozšíriť.

Hlavné prednosti:

  • Atraktívny vzhľad
  • Predná kamera pre selfie
  • Tenká konštrukcia
  • Super AMOLED displej
  • Podpora LTE
  • Dual SIM
  • Interná pamäť 32 GB

Profesionálne selfie


Prednej strane dominuje Super AMOLED displej s jemným HD rozlíšením poskytujúcim špičkové predstavenie. Nechýba ani predný fotoaparát s BSI snímačom a 8 Mpx rozlíšením, ktorý má dokonca svoju vlastnú prisvetľovaciu diódu. Špeciálne modré šošovky eliminujú odlesky od blesku, výsledné selfie fotky už budú dokonale ostré aj v zlých svetelných podmienkach. Na zadnej strane je 13 Mpx fotoaparát opatrený automatickým zaostrovaním, PureCel senzorom a LED diódou, ktorú možno používať ako blesk alebo praktické svietidlo.

Reprodukciu vašej obľúbenej hudby si vezme na starosť kvalitný reproduktor umiestnený na spodnej hrane telefónu. Na pripojenie slúchadiel využijete klasický konektor 3,5 mm jack. Milovníci geocachingu využijú vstavaný GPS čip s podporou A-GPS a digitálnym kompasom. Nič vám tak nebráni v možnosti nainštalovať akúkoľvek turistickú či automobilovú navigáciu. Prísun energie zaistí integrovaná batéria s kapacitou 2300 mAh.

Podpora LTE


Lenovo S90 disponuje Wi-Fi a Bluetooth. V prípade nedostupnosti bezdrôtových sietí oceníte podporu (na jednej SIM) vysokorýchlostného dátového pripojenia LTE (4G). Webové stránky, aplikácie aj hry teraz využijete skutočne naplno.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo S90 Graphite Grey Dual SIM
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií